Yardım Annem telefonunun şifresini unutmuş

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 13
Telefon Modeli
Redmi Note 10 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 10 Pro telefonun şifresini nasıl açabiliriz eski a20 telefonumuzda twrp yüklüydü orda hemen silmiştim telefonun şifresini annemin telefonunda şifreyi unutmuş boatloader kilidi açılmamış ve twrp de yüklü değildi telefonun şifresini kullanmadan fastbootdan boatloader kilidini açıp twrp yükleyip şifreyi silebilirmiyim telefonun içinde 2 senelik kardeşimin fotoğrafları var yeni

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Bootloader kilitli olduğu için ilk yapacağınız iş yedekleri güvene almak. Daha sonra bootloader açılarak twrp yükledikten sonra /data/system/ içindeki locksettings.db veya benzeri isimde bir dosyayı silmek. Kilit açılacaktır.

Oyla:

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilitli olduğu için ilk yapacağınız iş yedekleri güvene almak. Daha sonra bootloader açılarak twrp yükledikten sonra /data/system/ içindeki locksettings.db veya benzeri isimde bir dosyayı silmek. Kilit açılacaktır.
Hocam tlf açılmadan nasıl boatloader kilidini açıcam.

Oyla:

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam annemin telefonu kilitli ya nasıl boatloader kilidini açıcam telefonu açamıyorum vede format atmadan nasıl yapabilirim?

Oyla:

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 9 +
Meslek
Öğrenci
Konular
144
Redmi Note 10 Pro telefonun şifresini nasıl açabiliriz eski a20 telefonumuzda twrp yüklüydü orda hemen silmiştim telefonun şifresini annemin telefonunda şifreyi unutmuş boatloader kilidi açılmamış ve twrp de yüklü değildi telefonun şifresini kullanmadan fastbootdan boatloader kilidini açıp twrp yükleyip şifreyi silebilirmiyim telefonun içinde 2 senelik kardeşimin fotoğrafları var yeni
Google fotoğraflar uygulamasını kullanıyorsanız ve otomatik yedekleme açıksa Annenizin Google hesabını kendi cihazınızda veya bilgisayara girerseniz kurtarma şansınız var.

Oyla:

Burak Doğay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak Doğay
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
18
Google fotoğraflar uygulamasını kullanıyorsanız ve otomatik yedekleme açıksa Annenizin Google hesabını kendi cihazınızda veya bilgisayara girerseniz kurtarma şansınız var.
Hocam boatloader kilidini açamazmıyız eski fotoğraflart var ve uzaktan bu telefondakileri yedekleyemezmiyiz ne biliyim şifreisiz pc den fotoğrafları kurtaramazmıız napabiliriz lütfen?

Oyla:
Üst Alt