Yardım Anlık Hz Düşmesi Ve Güç tuşu geç algılama

siyahbiradam48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
serhat
Cihazım
redmi 10 2022
Konular
3
Dostlar, abiler merhaba. 2 Haftalık Mi11t pro Direnç kayıtlı cihazımda MIUI 14'e geçtiğimden beri bazen cihaz ekran kilidini açtığımda anlık Hz düşüşü oluyor. Ekranı kilitleyip tekrar açtığımda ya da ayarlardan 60hz çekip tekrar 120hz ye aldığımda sorun düzeliyor ama belirli bir süre sonra tekrarlıyor. Düşüş sırasında 60 Hz gibi görüntü alıyorum fakat geliştirici seçeneklerinden Yenileme hızını gösteri'i açtığımda 120hz olarak gözüküyor. Bu durum canımı sıkmaya başladı. Bir diğer sorun ise yine ara ara olmakla birlikte güç tuşuna bastığımda 2 saniyelik gecikme ile ekran kapanıyor ve ya açılıyor. Aranızda bu problemleri yaşayanınız var mı ? Sorun MIUI 14 tam stabil olmadığından kaynaklanıyor olabilir mi ? Kullandığım MIUI sürümü ektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Alibeyy.1

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Xiaomi mi 11t
Konular
13
Hiç sormayın hocam bir gün bende kaldırıp duvara çarpacağım cihazı. Hocam öyle pişman oldum ki 14 e geçtiğime. Elimde bilgisayarım yok şu an yoksa MIUI 13'e dönecektim tekrar. Şimdilik stabil 14 sürümü beklemekten başka şansım yok
Size tavsiyem eu rom kullanmanız hocam,hem birsürü özellik dolu geliyor,hem güncel MIUI 14 çin tabanlı ki bu daha iyi hemde bug vs yok, benim cihaz Mtk işlemci olduğu için bana eu rom yok yoksa hiç düşünmez yüklerdim

Oyla:
Üst Alt