Sohbet Anker Soundcore Life Q10

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
Selamlar Hepsiburada üzerinden anker soundcore life q10 modelini satın aldım ve 2 gündür elimde acaba sorun bende mi falan derken baktım ki başka kullanıcılarda sorun yaşamışlar problemlerim şunlar müzik dinlerken arkada aşırı bir dip ses fan sesi var ve kısık seste müzik dinlerken ya da kulaklık kulağınızda müzik açık değil ve WhatsApp vb. uygulamaları kullanırken dip ses geliyor acaba herkeste böyle mi? İkinci sorum ise sağ kulaklık yani kontrol paneli bulunan kulaklıkta basslar daha yoğun sol kulaklığa göre blitzwolf bw fye-7 de kullanıyorum herhangi bir problem yok onda Hepsiburada'ya onarım talebinde bulundum bakalım dönüş yapacaklarmış. Üzücü bir şey daha yeni aldığım kulaklıkta problem olması uzun bir yazı oldu kusura bakmayın forumu aile gibi gördüğüm için yazdım önerisi veya bilgisi olanlardan yardım bekliyorum teşekkürler

King arthur

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arda
Cihazım
Samsung a30s
Konular
0
Merhaba konu ile ilgili bir bilgim yok. Bir şey sormak istedim ben basslı ve droplu müzikleri dinleyen birisiyim blitzwolf fye7 ila anker q10 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba konu ile ilgili bir bilgim yok. Bir şey sormak istedim ben basslı ve droplu müzikleri dinleyen birisiyim blitzwolf fye7 ila anker q10 arasında kaldım sizce hangisini almalıyım
hocam bende her ikiside var size şöyle diyebilirim ki sürekli sokakta vb. kullanacaksanız fye-7 gayet iyi ama evde vb kullanıyorsanız q10 da gayet iyi ikisindende gayet memnunum şu anda blitzwolfu 1.5 senedir kullanıyorum q10 da 4 ay falan oldu artık gerisi size kalmış hangi kulaklık tipini daha çok seviyorsanız onu tercih edin

Üst Alt