Yardım Ankara'da Mi 9 SE Ekran Değişimi için Teknik Servis Önerisi

i3attery

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
N/A
Telefon Modeli
Mi 9 SE
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar,

Mi 9 SE (Mavi) modeli telefonumun ekranını düşme sonucu kırdım. Ankara'da ikamet ediyorum ve orjinal ekran değişimi yapmak istiyorum. Fakat telefon Planet Servis adına bir firmadan ithalatçı garantili ve isimlerini internette arattığımda en ufak bir kayıt bulamıyorum. Dolayısıyla buradan kargoya verip, ücret gönderme konusunda çekincelerim var.

Genpa, KVK ve Evofone'un müşteri hizmetlerini aradığımda ithalatçı garantili olduğundan bakamayacaklarını söylediler. Onun dışında Bimar Bilgisayar'ı aradım fakat ellerinde parça yokmuş.

Acaba Ankara için ekran değişimini kaliteli yapabilecek bir servis ya da öneri verebilecek var mıdır?

Teşekkürler.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Merhabalar,

Mi 9 SE (Mavi) modeli telefonumun ekranını düşme sonucu kırdım. Ankara'da ikamet ediyorum ve orjinal ekran değişimi yapmak istiyorum. Fakat telefon Planet Servis adına bir firmadan ithalatçı garantili ve isimlerini internette arattığımda en ufak bir kayıt bulamıyorum. Dolayısıyla buradan kargoya verip, ücret gönderme konusunda çekincelerim var.

Genpa, KVK ve Evofone'un müşteri hizmetlerini aradığımda ithalatçı garantili olduğundan bakamayacaklarını söylediler. Onun dışında Bimar Bilgisayar'ı aradım fakat ellerinde parça yokmuş.

Acaba Ankara için ekran değişimini kaliteli yapabilecek bir servis ya da öneri verebilecek var mıdır?

Teşekkürler.
Hocam bağlantı belki yardımcı olabilir. Kendileri ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. Güvenemem, çekincelerim var derseniz Zenex hocam ile irtibata geçebilirsiniz.

Oyla:

yusufmercan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
çıtalı ekran fiyatlarına baktım 1500 lira falan civarlarında çok pahalı değilmi eğer kendin çıtalı ekran ayarlarsan ben senden sadece 150 işçilik alıp yapıyım istersen

Oyla:
Üst Alt