Sohbet Ankara İçi Telefon Tamircisi Arıyorum.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
merhaba abilerim telefonun kasası yamulduğu için çinden (aliexpress) kasa sipariş ettim bu hafta içinde gelecek biliyorum arka kasa tek hamlede açılıyor ama benim sim kartı zımbırtısı sıkıştığı için önce sim kartı zımbırtısını çıkarmak gerekiyor çok zorladım ama olmadı youtubeda felan plastik ile çıkarıyolar onuda denedim olmadı yani işin özü ankara içinde sim kartı zımbırtısını ve arka kasayı çıkarıp yeni kasayı takacak bi tamirci arıyorum. normal mahalle tamircisine gitmek istemediğimden buraya yazayım dedim.

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
Hocam zamanında bende sol üst köşede oluşan bir çatlak nedeniyle kasayı kendim değiştirdim, en dikkatlı olmanız gereken 2 tane kısım var 1.si Ekranı eşit olarak ısıtma ve filme zarar vermeden çıkartma 2.si Bataryayı fazla yamultmadan eğmeden çıkartmak ondan sonrası çok kolay.

Bu işlemleri yapmadan önce düzgün bir yapıştırıcı ve 5₺ olan pena ve tornavida setlerinden alıp işleme hazırlanmanız gerekli.
Aldığınız kasada kendi yapıştırıcısı varsa KESİNLİKLE o yapıştırıcıyı temizleyin ve aldığınız yapıştırıcıyı sürüp ekranı öyle yerleştirin.

Özet olarak sim kartını kendiniz çıkartıp işlemi kendinizin yapmasını öneririm hem öğrenmiş olursunuz :)

Not:Ön flash bağlantısı kasaya yapıştırılmış filme zarar vermeden çıkartmak için biraz ısıtıp öyle sökün ve yeni kasaya ufak bir damla yapıştıcı sürüp öyle yapıştırın.
Ekstra olarak orijinal kasadaki çıkabilen tüm parçaları çıkartın ve yeni kasada kullanın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Üst Alt