Yardım Ani Sarj Düşüşleri

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
Geçenlerde cihazı kilidini açıp resetledim ve en baştaki global olan stable rom kurdum ama 2 gündür şarj sıkıntı olmaya başladı şarj dolduktan sonra bir kaç dakika içinde yüzde 10 civarı düşüyor arka planda çalışan program vs olmadığı halde bu romu yüklendikten sonra olmaya başladı cihazda robot yok ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Edit şuanda saat 17:26 ve ortalama yarım saatte yüzde 20 azaldı şarj

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-04-23-16-49-41-151_com.android.chrome.png
    Screenshot_2019-04-23-16-49-41-151_com.android.chrome.png
    204,9 KB · Görüntüleme: 40

dds25

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Lenovo K6 Note
Konular
11
Kalibrasyon yapabilirsiniz hocam.

Oyla:

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
Geçenlerde cihazı kilidini açıp resetledim ve en baştaki global olan stable rom kurdum ama 2 gündür şarj sıkıntı olmaya başladı şarj dolduktan sonra bir kaç dakika içinde yüzde 10 civarı düşüyor arka planda çalışan program vs olmadığı halde bu romu yüklendikten sonra olmaya başladı cihazda robot yok ne yapmamı tavsiye edersiniz ? Edit şuanda saat 17:26 ve ortalama yarım saatte yüzde 20 azaldı şarj
Hocam çok özür dilerim konu dışı ama ss den gördüm hızlı şarj işareti vardı hızlı şarj aleti ne kullanıyorsunuz

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çok özür dilerim konu dışı ama ss den gördüm hızlı şarj işareti vardı hızlı şarj aleti ne kullanıyorsunuz

İş yerinde eski telefonum olan mi5 pro nun şarj aletini evde ugreen marka hızlı şarj aleti kullanıyorum şarj kabloları ugreen marka örgü kablo 2.1 lik

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Son çare olarak arka kapağı çıkarıp pil bağlantısını sökün, birkaç dakika sonra tekrar takın ve telefonu kullanmaya devam edin. Pili sökmeden önce şarjı %50 üstünde tutmanız faydanıza olur hatta ne kadar dolu olursa o kadar iyi olur. Bende de AOSP ROM'larda bu sorun vardı. Bunun dışındaki çözümler işe yaramadı.

Oyla:

Nevermind3452

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Note 11 Pro
Meslek
Mekatronik
Konular
34
İş yerinde eski telefonum olan mi5 pro nun şarj aletini evde ugreen marka hızlı şarj aleti kullanıyorum şarj kabloları ugreen marka örgü kablo 2.1 lik
Çok saolun hocam peki ne kadar sürede 0dan tam dolum alıyorsunuz

Oyla:

Başkentli Müdür

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferhan
Cihazım
Mi 13T Pro
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok saolun hocam peki ne kadar sürede 0dan tam dolum alıyorsunuz
Max 1.5 saat diyelim ama daha önce oturup bakmadım yada hesaplamadim süreyi tahmini süre verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son çare olarak arka kapağı çıkarıp pil bağlantısını sökün, birkaç dakika sonra tekrar takın ve telefonu kullanmaya devam edin. Pili sökmeden önce şarjı %50 üstünde tutmanız faydanıza olur hatta ne kadar dolu olursa o kadar iyi olur. Bende de AOSP ROM'larda bu sorun vardı. Bunun dışındaki çözümler işe yaramadı.
Bu işlem beni aşar

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Max 1.5 saat diyelim ama daha önce oturup bakmadım yada hesaplamadim süreyi tahmini süre verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu işlem beni aşar
Ben de bir telefoncu ile konuşup yaptırdım hocam en kesin yol bu. Cihaza herhangi bir zararı yok, kapağı çıkarırken ekranı kırdırmayın.

Oyla:
Üst Alt