- Adım
- Cahit
- Cihazım
- Mi5s
- Meslek
- Eczacı
- Konular
- 13
Gerçi çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyenler için anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 2 sene ios maceramdan sonra Android emojileri çok sıkıcı geldi bana.
Nette araştırmalarım sonucu şu yöntemi buldum.
Öncelikle cihazınızın root lu olması gerekiyor. Root yoksa twrp de işimizi görüyor. Twrp de Advanced menüsünden super su ya tıklayıp cihazınıza supersu yüklenmesini bekliyoruz. İşlem bitince telefonumuzu açıyoruz.
Google olay store dan Emoji switcher (root) uygulamasını indiriyoruz. Şöyle ki
Programa root yetkisi veriyoruz. Açılan sayfada alt kısımdan istediğimiz emoji türünü seçiyoruz. Ben ios 10.2 seçtim. Yükle diyoruz ve işlemin bitmesini bekliyoruz. Bitince yeniden başlatmak istediğini soracak. Tamam diyip yeniden başlamasını bekliyoruz. Telefon açılınca yeni emojiler kullanmaya hazır
İşlemler bitince programı kaldırabilirsiniz.
Hatta benim gibi pimpirikli iseniz super su uygulamasından ayarlara girip orta kısımlarda unroot seçeneğine tıklayarak root işlemini dahi kaldırabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Umarım benim gibi sıkılanlar için farklılık olur.
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Yaklaşık 2 sene ios maceramdan sonra Android emojileri çok sıkıcı geldi bana.
Nette araştırmalarım sonucu şu yöntemi buldum.
Öncelikle cihazınızın root lu olması gerekiyor. Root yoksa twrp de işimizi görüyor. Twrp de Advanced menüsünden super su ya tıklayıp cihazınıza supersu yüklenmesini bekliyoruz. İşlem bitince telefonumuzu açıyoruz.
Google olay store dan Emoji switcher (root) uygulamasını indiriyoruz. Şöyle ki
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Programa root yetkisi veriyoruz. Açılan sayfada alt kısımdan istediğimiz emoji türünü seçiyoruz. Ben ios 10.2 seçtim. Yükle diyoruz ve işlemin bitmesini bekliyoruz. Bitince yeniden başlatmak istediğini soracak. Tamam diyip yeniden başlamasını bekliyoruz. Telefon açılınca yeni emojiler kullanmaya hazır
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
İşlemler bitince programı kaldırabilirsiniz.
Hatta benim gibi pimpirikli iseniz super su uygulamasından ayarlara girip orta kısımlarda unroot seçeneğine tıklayarak root işlemini dahi kaldırabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
Umarım benim gibi sıkılanlar için farklılık olur.
Sent from my MI 5s using Tapatalk