- Adım
- Veli
- Cihazım
- Poco X3 NFC
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 75
Arkadaşlar merhaba uzun süredir android kullanan biri olarak geçenler de bir ikinci el iphone se satın aldım ve yıllardır biliyoruz ki iphoneler sosyal medya özellikle Instagram'da performansı çok iyiydi story başta olmak üzere ve bugün bir deney yaptım telefonu aldım sıfırdan bir icloud hesabı oluşturdum ve cihazı kullanmaya başladım birtane fotoğraf çektim sonra adobe lightroom'da editledim aynı fotoğrafı kalitesini düşürmeden iphone aktardım, ve yine android'de de story attım ve sonuçlar beklediğimin tam tersi oldu iphone se ile attığım story çok iyi değilken tam tersi android ile attığım story gayet net ve keskin ardından ios'dan baktım bu sefer android ile attığım kalitesiz ama kendin de gözüken kaliteli sonra kafam baya karıştı hangisinden bakarsam o daha iyi gözüküyor?
şimdi sormak istediğim kafamı kurcalayan durum şu iphone sosyal medya da çok iyiyken acaba sadece kendi kamerası ile çekilen (işlenen) fotoğraflara mı mahsus yoksa yine fotoğraf makinesi veya herhangi bir android cihaz ile çeksem yine de iphone aktarsam sorunsuz paylaşması gerekmez mi? sosyal medya işi yapmak için satın aldım bunu ve sonuçlar beklediğimin tam tersi bunun açıklayacak var mıdır biliyorum kafanızı çok karıştırtım ama benim için gerçekten önemli ve ince bir iş ^^
şimdi sormak istediğim kafamı kurcalayan durum şu iphone sosyal medya da çok iyiyken acaba sadece kendi kamerası ile çekilen (işlenen) fotoğraflara mı mahsus yoksa yine fotoğraf makinesi veya herhangi bir android cihaz ile çeksem yine de iphone aktarsam sorunsuz paylaşması gerekmez mi? sosyal medya işi yapmak için satın aldım bunu ve sonuçlar beklediğimin tam tersi bunun açıklayacak var mıdır biliyorum kafanızı çok karıştırtım ama benim için gerçekten önemli ve ince bir iş ^^