Yardım "Android" ve "Android Sistemi" Çok Fazla Şarj Yiyor

Medj4iTr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nuri
Cihazım
Mi 9
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.

Birkaç gündür Android sistemi tarafından yoğun bir batarya tüketimiyle karşı karşıyayım. Özellikle başlıkta belirttiğim iki unsur, bataryanın hızlı bir şekilde azalmasına sebebiyet veriyor. Google Play Store önbelleğinin temizlenmesi işlemini yaptım, Android sistemi yazan azaldı, bu sefer diğerinin tüketimi arttı.

Ayriyeten, bu durum, telefonda ısınmaya yol açıyor, hissediyorum ısındığını telefonun. Performansta herhangi bir kayıp olmuyor ama, ısınmayı bariz bir şekilde gözlemleyebiliyorum.

Telefonu kutudan çıktığı gibi kullanıyorum, Miui 10.2.3.0 sürüm yüklü. Acaba güncelleme yapıp, yeni sürümde temiz kurulum için telefonu sıfırlasam, bu problemler biter mi? Telefonun bataryası 1 saatte dolmasa, sanıyorum ki çıldırırdım gibime geliyor.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim, sağolun. :)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-06-28-23-42-41-940_com.donanimhaber.dhandroid.jpg
    Screenshot_2019-06-28-23-42-41-940_com.donanimhaber.dhandroid.jpg
    189,2 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_2019-06-28-23-43-20-632_com.donanimhaber.dhandroid.jpg
    Screenshot_2019-06-28-23-43-20-632_com.donanimhaber.dhandroid.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 74

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Hocam o Allah'ın emri çare yok
Allahi emri degil.
Tum firmalar buna care bulmusken (sadece hucresel bekleme problem oda pie genel sorunu) xiaomi sanirim gelecek guncellemelerde buna cozum bulacak.
Cunku ayni sorun genel anlamda herkes de var ve bu tablo ayni kullanimda dahi hergun farklilik gosteriyor

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
dostum az araştırma yaparsan çözümü bulacaksın bu konu hakkında yüzlerce çözüm bu forumda daha önce dile getirildi .
Merhaba arkadaşlar.

Birkaç gündür Android sistemi tarafından yoğun bir batarya tüketimiyle karşı karşıyayım. Özellikle başlıkta belirttiğim iki unsur, bataryanın hızlı bir şekilde azalmasına sebebiyet veriyor. Google Play Store önbelleğinin temizlenmesi işlemini yaptım, Android sistemi yazan azaldı, bu sefer diğerinin tüketimi arttı.

Ayriyeten, bu durum, telefonda ısınmaya yol açıyor, hissediyorum ısındığını telefonun. Performansta herhangi bir kayıp olmuyor ama, ısınmayı bariz bir şekilde gözlemleyebiliyorum.

Telefonu kutudan çıktığı gibi kullanıyorum, Miui 10.2.3.0 sürüm yüklü. Acaba güncelleme yapıp, yeni sürümde temiz kurulum için telefonu sıfırlasam, bu problemler biter mi? Telefonun bataryası 1 saatte dolmasa, sanıyorum ki çıldırırdım gibime geliyor.

Oyla:

Terranova

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Moda Fotoğrafçısı
Konular
1
Mi Cloud senkronizasyonları açıksa kapatın ve yetkilendirme ayarlarından msa ve MiuiDaemon'un yetkilerini geri alıp, o şekil de deneyin bir süre.

Oyla:

Wisenky

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aldous
Cihazım
mi
Konular
23
Dostum çözümlerin hiçbiri kesin bir sonuç vermiyor elimize
Cihaz , firmware , batarya döngüsü nedir kaçtır ? Detaylı telefon bilgilerini verir misin dostum , modül falan kullanıyorsan onları da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba arkadaşlar.

Ayrıca şöyle bir başlık var incelemenizi tavsiye ederim ;

Son düzenleme:
Oyla:

especialturk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
mi 8 lite
Konular
12
Cihaz , firmware , batarya döngüsü nedir kaçtır ? Detaylı telefon bilgilerini verir misin dostum , modül falan kullanıyorsan onları da
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şöyle bir başlık var incelemenizi tavsiye ederim ;
Mi 8 lite, global beta, accubatteryi yeni kurdum şuan 87 gösteriyor hocam mi room performans açısından iyi diyorlar ona geçmek istiyorum ama gözüm bir yandan eu romda bir fikir verirseniz sevinirim

Oyla:
Üst Alt