- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
Bu anlatım tüm "Jelly Bean" ve "Kitkat" Sürümlerine Uygulanabilir.
" Anlatım Bana Ait ve Formumuza Özeldir. Başka Sitelerde Yayınlanmasına İzin Vermiyorum. "
Buradaki Amaç Uygulama İkonlarını Menülerde veya Masaüstünde Gizlemektir. Wsm Tools Modüllerinin Çoğunda Olduğu Gibi..
Anlatıma başlamadan önce ;
JBart ile Jar Uzantılı Dosyaları Ayıklama Konusunu okuyunuz..
Gerekli Programlar;
* Jbart MAster Programı
* NotePad++
Sonra Aşağıdaki Adımları Uygulamaya Başlayabilirsiniz....
ADIM-1:
Masaüstünde İkonunun Gözükmemesini İstediğiniz Uygulamayı JBart Programı ile "Decompile / Çözümle" Yapın.
ADIM-2:
Uygulamanın Ayrıştığı Klasöre Girerek "AndroidManifest.xml" Dosyasını NotePad++ ile Açın.
ADIM-3:
Aşağıdaki Kırmızı Renkle Gösterilmiş Kod Satırını Silin.
Farklı Satırlarda Aynuı Kod Olabilir. Siz Ana Application Bölümünde Bulunan Satırı Sileceksiniz.
ADIM-4:
Sildikten Sonra, Jbart Programından "Orjinal AndroidManifest.xml Dosyasını Kullan" Seçeneğini İPTAL Edip "Derle / Compile" Yaparak Uygulamayı Geri Toplayın.
ADIM-5:
"complied" Klasöründe İmzalanmış Ve Adında "signed_" İbaresi Bulunan Dosyayı Kullanabilirsiniz.
NOT :
Telefona Yüklediğinizde İkonu Masüstünde veya Menülerde Gözükmeyeceği İçin, "İntent" veya "Prefence" Gibi Yordamları Kullanarak Uygulamanın Açılması İçin Yol Göstermeniz Gerekir.
Örneğin; Ayarlara Kısa Yol Ekleme Konusunda Olduğu Gibi...
" Anlatım Bana Ait ve Formumuza Özeldir. Başka Sitelerde Yayınlanmasına İzin Vermiyorum. "
Buradaki Amaç Uygulama İkonlarını Menülerde veya Masaüstünde Gizlemektir. Wsm Tools Modüllerinin Çoğunda Olduğu Gibi..
Anlatıma başlamadan önce ;
JBart ile Jar Uzantılı Dosyaları Ayıklama Konusunu okuyunuz..
Gerekli Programlar;
* Jbart MAster Programı
* NotePad++
Sonra Aşağıdaki Adımları Uygulamaya Başlayabilirsiniz....
ADIM-1:
Masaüstünde İkonunun Gözükmemesini İstediğiniz Uygulamayı JBart Programı ile "Decompile / Çözümle" Yapın.
ADIM-2:
Uygulamanın Ayrıştığı Klasöre Girerek "AndroidManifest.xml" Dosyasını NotePad++ ile Açın.
ADIM-3:
Aşağıdaki Kırmızı Renkle Gösterilmiş Kod Satırını Silin.
Farklı Satırlarda Aynuı Kod Olabilir. Siz Ana Application Bölümünde Bulunan Satırı Sileceksiniz.
<activity android:configChanges="locale|keyboard|keyboardHidden|layoutDirection|orientation|screenLayout|screenSize|smallestScreenSize|uiMode" android:label="@string/app_name" android:name=".activity.RouterActivity" android:theme="@androidtyle/Theme.Translucent.NoTitleBar">
<intent-filter>
<action android:name="android.intent.action.MAIN"/>
<category android:name="android.intent.category.LAUNCHER"/>
</intent-filter>
</activity>
ADIM-4:
Sildikten Sonra, Jbart Programından "Orjinal AndroidManifest.xml Dosyasını Kullan" Seçeneğini İPTAL Edip "Derle / Compile" Yaparak Uygulamayı Geri Toplayın.
ADIM-5:
"complied" Klasöründe İmzalanmış Ve Adında "signed_" İbaresi Bulunan Dosyayı Kullanabilirsiniz.
NOT :
Telefona Yüklediğinizde İkonu Masüstünde veya Menülerde Gözükmeyeceği İçin, "İntent" veya "Prefence" Gibi Yordamları Kullanarak Uygulamanın Açılması İçin Yol Göstermeniz Gerekir.
Örneğin; Ayarlara Kısa Yol Ekleme Konusunda Olduğu Gibi...
Son düzenleme: