Yardım Android uygulama ve web sitelerde reklam engelleme

dogukanklt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogukan
Cihazım
zenfone 5
Konular
12
Arkadaşlar merhaba. Uygulama ve web sitelerde reklam engellemek için adaway yükledim ancak root yapmak gerekliymis. 8.5.6.0 global sürüm için root rehberi gibi bişey var mıdır. Ya da rootsuz çalışan reklam engelleme yolu

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Web sitelerinde reklam engelleme için Brave Browser (Chrome Tabanlı) veyahut UC Browser'ı kullanabilirsiniz. Root'suz çalışan reklam engellemeler (Cihaz içerisindeki uygulamalarda çıkan reklamlar için) VPN üzerinden internete çıktığı için, pek tavsiye etmiyorum. Adguard gibi VPN temelli reklam engellemerlerde mevcut Root'suz çalışan uygulama olarak, illaki de kullanmak isterseniz.

Oyla:

dogukanklt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dogukan
Cihazım
zenfone 5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Web sitelerinde reklam engelleme için Brave Browser (Chrome Tabanlı) veyahut UC Browser'ı kullanabilirsiniz. Root'suz çalışan reklam engellemeler (Cihaz içerisindeki uygulamalarda çıkan reklamlar için) VPN üzerinden internete çıktığı için, pek tavsiye etmiyorum. Adguard gibi VPN temelli reklam engellemerlerde mevcut Root'suz çalışan uygulama olarak, illaki de kullanmak isterseniz.
Adaway iyiymis galiba. Root yapmayı bilmiyorum. Surumlere göre değişir mi root olayı

Oyla:

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Adaway iyiymis galiba. Root yapmayı bilmiyorum. Surumlere göre değişir mi root olayı

Hocam tam bilemiyorum. Mi6'dan önce farklı Xiaomi cihaz kullanmamıştım. Fakat cihazınızın Ana konularında anlatılmıştır diye düşünüyorum.

Cihazı rootladıktan sonra ilk kurduğum program Adaway dir. Belki daha iyisi de vardır fakat ben sorun yaşamadım.

Oyla:
Üst Alt