Sohbet Android telefonlar için proje fikirleri?

Furkan Tekinşen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Furkan T.
Cihazım
Mi9se
Konular
29
Arkadaşlar merhaba mi9se kullanıcısıyım.
Rom konusunda rom atmaktan öde gidemedim. Bu konuya müdahil olsam mı diye düşünmüyor değilim.
Aklıma şöyle bişey geldi ve sizinle paylaşmak istedim.

Geçenlerde telefonum çöktü, telin belleğindeki rom dosyasını kurduğum halde telefonunum bootloop a girmişti.Arama yapmam gerekiyordu, yapamadım, gerçekten mağdur olmuştum.

İlk olarak; Recovery twrp den format, rom yükleme, root atma gibi işlemler yapabiliyoruz.
.
Telefonun sistemi çöktüğünde veya yazılımsal olarak her hangi bir neden den açılmadığında, rom atamadığımızda
telefon etmemiz için, lite sürüm bir Android sistemi Recovery mod da her an giriş yapmamız için hazır olabilir mi?

Ön bellek kullanımı yani lite sürüm sistem dosyası kurulumu için kaç mb dosya boyutuna izin veriyor bilmiyorum.
Ya da

Telefonun hafızası belirli partitionlara bölünebilir. Ya sistem Recovery etmek için bir alan ya da lite sürümün kurulacağı bir alan.

2.olarak; telefonun bataryası gerçekten önemli.Çoğu zaman telefonda boş şeylerle uğraşıp gerçekten ihtiyacınız olduğu anda bataryanızın bittiği oldu mu? Benim çok oldu. Telefonun bataryasının %5 veya %10 luk bir kısmının acil durumlar için kullanılmasını sağlayan bir sistem.

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Dediginiz mantikli bilgisayardaki live sistemler gibi fakat hicbir fikrim yok..

Üst Alt