- Adım
- Emin
- Cihazım
- RN12 Pro 5G
- Meslek
- Serbest
- Konular
- 11
Başlıkta da belirttiğim gibi son zamanlarda Android Sistem Web Görünümü kendini telefon ne zaman boşta olsa güncelliyor YouTube ve YouTube Müzik'te de aynı durum soz konusu bu yüzden YouTube Vanced kullanamıyorum otomatik güncellendiği için. Google'ın sunucularında sanırım bir değişiklik yapıldı ki uygulamalar kendi kendine güncelleniyor.
Google Play Store otomatik güncelleme devre dışı bunda bir sorun yok ama sadece Google'a ait bazı uygulamalar otomatik güncelliyor kendini diğer uygulamalarda sorun yok.
Redmi 8 xiaomi.eu 11.0.8.0 sürümünü kullanıyorum ve root (Magisk 23.0) var eğer güncellenmesini root yardımıyla engelleyebileceksek çözüm önerilerinizi almaktan mutluluk duyarım.
Google Play Store otomatik güncelleme devre dışı bunda bir sorun yok ama sadece Google'a ait bazı uygulamalar otomatik güncelliyor kendini diğer uygulamalarda sorun yok.
Redmi 8 xiaomi.eu 11.0.8.0 sürümünü kullanıyorum ve root (Magisk 23.0) var eğer güncellenmesini root yardımıyla engelleyebileceksek çözüm önerilerinizi almaktan mutluluk duyarım.