Soru Android sürümü düşürmek

Hasqi

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hasqi
Cihazım
Redmi note 7
Konular
18
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Oxygen os 10.3.5
Telefon Modeli
Redmi note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaslar herkese iyi akşamlar biliyorum soru biraz saçma ama merakımdan dolayı soruyorum redmi note 7, android 9 ile geldi ve guvenlik nedeni ile bazi proglamlari kullanamıyorum andorid 8 veya altı gsi rom yuklemeye çalışsam ne olur

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Cihaz Brick Olabilir. Birde Öyle Alt Sürüm Gsi Rom Olduğunu da Sanmıyorum Hocam.

Oyla:

RodiRy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rıdvan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Android 12den tekrar Android 11e dönmek istiyorum yardımcı olabilecek varmi? Cihazım Redmi Nota 8 Pro ve şuan CRDROID v8 Android 12 ROM yüklü ama ben tekrardan MIUI olsun da Android 11 yada 12 farketmez dönmek istiyorum ilgilenir ve yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Android 12den tekrar Android 11e dönmek istiyorum yardımcı olabilecek varmi? Cihazım Redmi Nota 8 Pro ve şuan CRDROID v8 Android 12 ROM yüklü ama ben tekrardan MIUI olsun da Android 11 yada 12 farketmez dönmek istiyorum ilgilenir ve yardımcı olursanız çok sevinirim ...
Bl kilidi açıksa bilgisayara mi flash indir driverleri kur telefonuna uygun romu bul flashla clean all seçeneği seçili olsun sakın unutma.

Oyla:

RodiRy

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
rıdvan
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
1
Bl kilidi açıksa bilgisayara mi flash indir driverleri kur telefonuna uygun romu bul flashla clean all seçeneği seçili olsun sakın unutma.
Bilgisyar halihazırda mevcut değil ama cihazımda şuan twrp yüklü işlemleri bunun üzerinden yapamıyor muyuz?

Oyla:
Üst Alt