Çözüldü Android sürüm düşürme

erayfurtun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Pocophone F1
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Pixel experience plus android 11
Telefon Modeli
Pocophone F1
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi günler öncelikle şuan cihaz da kurulu olan rom Pixel experience plus android 11 ama ben tekrar android 10 ve MİUI 12'ye dönmek istiyorum araştırdım poco f1 de arb yokmuş yani sürüm düşerken sorun çıkmaz diye umuyorum şimdi ben twrpden temiz kurulum ile android 10 rom mu kurayım yoksa mi flashtan fastboot rom mu kurayım kararsız kaldım yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.angel~~

erayfurtun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eray
Cihazım
Pocophone F1
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
erayfurtun, Stock rom olacaksa mi flash, CMD,xiaomitool v2, custom rom olacaksa twrp.
hocam sürüm başarılı bir şekilde düşüreyim de gerekirse tekrar twrp yükleyip custom rom kurarım sorun değil siz hangisini önerirsiniz aklımda mi flash ile son sürüm fastboot rom flashlamak var clean all seçili olacak şekilde moustache~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp den de temiz kurulum yapabilirsiniz.
hocam aynı rom kurar gibi temiz kurulum ile yapsam sorun çıkmaz demi ilk defa android sürümü düşürüceğim

Oyla:

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
hocam sürüm başarılı bir şekilde düşüreyim de gerekirse tekrar twrp yükleyip custom rom kurarım sorun değil siz hangisini önerirsiniz aklımda mi flash ile son sürüm fastboot rom flashlamak var clean all seçili olacak şekilde moustache~~
Ben miflash öneririm.

Oyla:
Üst Alt