Yardım Android sistemi batarya çok kullanıyor

burak25863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.8.0.TKFMIXM
Telefon Modeli
redmı 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Android sistemi uygulaması akşam yatarken tlf şarj çok harcıyor 4 gün once rom yükledım de bi sikintı yoktu 2 gündür bu şekılde neden olabılır bır yerde hata mı yaptım

Ekli dosyalar

• adf1f4bf-2df3-44aa-8f60-b79c9821b5e6.jpg
    adf1f4bf-2df3-44aa-8f60-b79c9821b5e6.jpg
    61,7 KB · Görüntüleme: 21

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
16
Android sistemi uygulaması akşam yatarken tlf şarj çok harcıyor 4 gün once rom yükledım de bi sikintı yoktu 2 gündür bu şekılde neden olabılır bır yerde hata mı yaptım
Arkaplanda çalışan uygulamalar varsa, kapatınız. Sistem ayarlarınızı gözden geçiriniz, animasyonlara izin vermeyiniz, kullanmadığınız, kullanmayacağınız ve çok seyrek kullanacağınız uygulamaları kaldırınız. Ayrıca sık sık kullandığınız uygulamaların ayarlarını gözden geçiriniz, varsa sıkça kullandığınız uygulamaların sisteme yük bindiren etkinliklerini sınırlayınız.

Oyla:

burak25863

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten çok tlf kullanmıyorum iş için kullanıyorum ama 2 gün once boyle bişey yoktu yenın rom yükledım o sebepten olabılır mı ?

Oyla:

njlos53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Njlos78
Cihazım
Poco x4 pro 5g
Konular
16
Zaten çok tlf kullanmıyorum iş için kullanıyorum ama 2 gün once boyle bişey yoktu yenın rom yükledım o sebepten olabılır mı ?
İnstigram ve Whatsapp gibi multimedya uygulamaları çok yük bindirirler, arka planda çalışırlar. Chrome ayarlarını dikkatlice yapınız. Romdan kaynaklı olabilir belki ama ihtimal vermiyorum. Asıl neden kullanıma ve ayarlara bağlıdır. Belleği sık sık temizleyiniz, ara sıranreboot yapınız, faydalı olur.

Oyla:
Üst Alt