- Adım
- Burak Akın
- Cihazım
- Samsung j5 pro
- Konular
- 6
1-1.5 saat ekran suresi azaldi kardsÇok değil normal hocam
Daha once bu kadr sarj yemiyordu guncellemdn sonra oldu1-1.5 saat ekran suresi azaldi kards
Kendimikiyle kiyaslayacaktim da ben yüzdeye bule girmemis. Simdi nedeni google play güncellemeleri olabilir. Sıfırladiktan sonra bir ton guncelleme yaptığı için yine ondan kaynaklanıyor olabilir ama olabilir diyorum.700 civari
700 civarı derken hocam? %25 şarj kullanımı var bu da ortalama 2.5 yada 3mAh yapar, işletim sisteminin kendisini saymazsak üzerinde ve arkaplanda uygulama çalıştırdığına göre gayet normal, şarjınızı farklı bir uygulama yada ekran tüketiyor olabilir.700 civari
Farkli bir uygulama filn yemiyor hocam guncellemdn once android sistm yuzdelk dilime girmiyodu bile 700 mah onceki kullanima gore norml degil bence700 civarı derken hocam? %25 şarj kullanımı var bu da ortalama 2.5 yada 3mAh yapar, işletim sisteminin kendisini saymazsak üzerinde ve arkaplanda uygulama çalıştırdığına göre gayet normal, şarjınızı farklı bir uygulama yada ekran tüketiyor olabilir.
Ama sifirlmdn once de durum ayniydi sizin miui surumu nedirKendimikiyle kiyaslayacaktim da ben yüzdeye bule girmemis. Simdi nedeni google play güncellemeleri olabilir. Sıfırladiktan sonra bir ton guncelleme yaptığı için yine ondan kaynaklanıyor olabilir ama olabilir diyorum.