Yardım Android.process.acore Hatası Alıyorum

• Konbuyu başlatan dost
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 2K

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
Arkadaşlar bugun itibari ile bootloader kilidim açıldı bende http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/ şu konuda anlatıldığı üzere MIUI 8 Global 6.9.29 / Beta Rom olan romumu MIUI Global 8.1 / Kararlı 8.1.2.0. (MAAMIDI) stable rom a geçirdim herhalde kararlı stable demek neyse ana ekranda sürekl ''Malesef android.process.acore işlemi durdu' hatası alıyorum bildir dememe rağmen sürekli çıkıyor ne yapmam lazım

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Arkadaşlar bugun itibari ile bootloader kilidim açıldı bende http://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-flash-tool-ile-fastboot-rom-kurulumu.3267/ şu konuda anlatıldığı üzere MIUI 8 Global 6.9.29 / Beta Rom olan romumu MIUI Global 8.1 / Kararlı 8.1.2.0. (MAAMIDI) stable rom a geçirdim herhalde kararlı stable demek neyse ana ekranda sürekl ''Malesef android.process.acore işlemi durdu' hatası alıyorum bildir dememe rağmen sürekli çıkıyor ne yapmam lazım

Romu Hangi Seçeneği İşaretleyerek Kurdunuz?

Oyla:

browneyes45

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 6
Meslek
Özel Güvenlik Görevlisi
Konular
10
Miflash programinda altta flash all secenegini secin temiz kurulum yapin en iyi cozum bu hocam...

Oyla:

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Romu Hangi Seçeneği İşaretleyerek Kurdunuz?
  • Alt satırda "Flash all except storage" seçeneğinin işaretli olduğuna emin olup Flash butonuna basıyoruz. bunu yapıp flash a bastım böyle bir hata aldım format attım düzeldi şimdi

Oyla:

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
  • Alt satırda "Flash all except storage" seçeneğinin işaretli olduğuna emin olup Flash butonuna basıyoruz. bunu yapıp flash a bastım böyle bir hata aldım format attım düzeldi şimdi

Yeni Rom Yüklerken Hep "Flash All" Seçeneğini Kullanın. Diğer Seçenekleri Kullandığınızda, Geçmiş Dosyalarda Kalan Artıklar Sorun Çıkarır.

Oyla:

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni Rom Yüklerken Hep "Flash All" Seçeneğini Kullanın. Diğer Seçenekleri Kullandığınızda, Geçmiş Dosyalarda Kalan Artıklar Sorun Çıkarır.
nerde seçeceğim bu seçeneği acaba

Oyla:
Üst Alt