Yardım android pie mi8 global versiyon root atma çabası.

Loweylans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Mi8
Konular
4
Başlıkta da bahsettiğim gibi arkadaşlar sorunum twrp yüklemesi ve root yapamıyorum.Facebook gruplarına baktım burda araştırdım hatta bi çoğunu denedim ama twrp yükleyemiyorum.recovery ekranında hala xiaominin recoverysi görünüyor. Acaba bana yardımcı olabilecek bilgili bi arkadaş var mı ?

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Başlıkta da bahsettiğim gibi arkadaşlar sorunum twrp yüklemesi ve root yapamıyorum.Facebook gruplarına baktım burda araştırdım hatta bi çoğunu denedim ama twrp yükleyemiyorum.recovery ekranında hala xiaominin recoverysi görünüyor. Acaba bana yardımcı olabilecek bilgili bi arkadaş var mı ?

Cihazınızın Bootloader Kilidini açtığınıza eminseniz adımlarda yanlışlıklar yapmadığınıza emin olunuz.
Eğer Bootloader Kilidiniz açık değilse TWRP yüklemesi ve Root işlemlerini yapamazsınız.

Oyla:

megaron

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
semih göçer
Cihazım
xaomi mi 6
Konular
2
Yanlış bilmiyorum İsem orijinal global rom a root atılmıyor diğer romlarda deneyin

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Loweylans

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Güven
Cihazım
Mi8
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızın Bootloader Kilidini açtığınıza eminseniz adımlarda yanlışlıklar yapmadığınıza emin olunuz.
Eğer Bootloader Kilidiniz açık değilse TWRP yüklemesi ve Root işlemlerini yapamazsınız.
bootloader kilidi açık,usb hata ayıklama modu açık,mı hesap açık,twrp'yi de forumdan bulup indirdim. Ama gelen recovery ekranında mi recovery 3.0 yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış bilmiyorum İsem orijinal global rom a root atılmıyor diğer romlarda deneyin

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
twrp yüklenmeden farklı bi rom kurulabiliyor mu cihaza ?

Son düzenleme:
Oyla:

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
bootloader kilidi açık,usb hata ayıklama modu açık,mı hesap açık,twrp'yi de forumdan bulup indirdim. Ama gelen recovery ekranında mi recovery 3.0 yazıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

twrp yüklenmeden farklı bi rom kurulabiliyor mu cihaza ?

Buradaki işlemle TWRP'yi cihazınıza kurabilirsiniz tabi ki kalıcı olabilmesi için Magisk yüklemeniz gerekir.
Recovery - Mi 8 Twrp 3.2.3-0 (Dipper)

Oyla:
Üst Alt