- Adım
- Hasan Özkan
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Meslek
- Uçak Tek.
- Konular
- 1.237
Bildiğiniz üzere MIUI romlarda Xposed sorun çıkarmaktadır. Resmi geliştiriciler AOSP romlar için Xposed modülünü geliştirmiş ve açık kaynak kodlu olması sebebiyle bir kaç geliştiricinin Android Pie romlarda çalışması için düzenlediği yeni bir sürüm ortaya çıkmıştır.
EDXposed olarak geçen bu modül, Riru çekirdek modülünü kullanarak çok güzel bir şekilde sorunsuzca çalışmaktadır.
Tarafımca denen model Mi8 modelidir.
Pie 9.0 için Xposed dosyalarını aşağıdan indiriniz.
Çalışması için gerekenler aşağıdadır. Github üzerinden dosyaları kolayca indirebilirsiniz. Güncel olanları indirmeniz tavsiye edilir.
Android Pie Cihazınıza Xposed Nasıl Yüklenir
Adım 1. 3 dosyayıda indiriniz.
Adım 2. Magisk yöneticisini açın ve menüden modüller bölümüne gidin.
Adım 3. + düğmesine tıklayın ve Riru Core Zip dosyasını seçerek kurun.
Adım 4. Daha sonra aynı şekilde, EDXposed yükleyin ve modülleri etkinleştirmek için sistemi yeniden başlatın.
Adım 5. Xposed Yükleyici APK'sini yükleyin. Uygulamayı açın ve Xposed durumunun aktif olup olmadığını kontrol edin. Herşey sorunsuz gerçekleşmiş ise Xposed sorunsuz olarak yüklenmiş olacaktır.
Bu yöntem SafetyNet'ten geçer mi?
Evet, ekran görüntüsünü aşağıdan görebilirsiniz. En mükemmel parçalardan biri; EDXposed Safetynet kontrolünü geçmenize yardımcı olacaktır. Ancak, bu durum topjohnwu sistemsiz xposed ile mümkün değildir.
Xposed ve modülleri açık kaynak kodu içeren bir çalışmadır. Yüklediğiniz her modülün kendi sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın.
Sağlıcakla kalın...
EDXposed olarak geçen bu modül, Riru çekirdek modülünü kullanarak çok güzel bir şekilde sorunsuzca çalışmaktadır.
Tarafımca denen model Mi8 modelidir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Pie 9.0 için Xposed dosyalarını aşağıdan indiriniz.
Çalışması için gerekenler aşağıdadır. Github üzerinden dosyaları kolayca indirebilirsiniz. Güncel olanları indirmeniz tavsiye edilir.
- Riru Çekirdek
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
- EDXposed
-
Android Pie Cihazınıza Xposed Nasıl Yüklenir
Adım 1. 3 dosyayıda indiriniz.
Adım 2. Magisk yöneticisini açın ve menüden modüller bölümüne gidin.
Adım 3. + düğmesine tıklayın ve Riru Core Zip dosyasını seçerek kurun.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Adım 4. Daha sonra aynı şekilde, EDXposed yükleyin ve modülleri etkinleştirmek için sistemi yeniden başlatın.
Adım 5. Xposed Yükleyici APK'sini yükleyin. Uygulamayı açın ve Xposed durumunun aktif olup olmadığını kontrol edin. Herşey sorunsuz gerçekleşmiş ise Xposed sorunsuz olarak yüklenmiş olacaktır.
Bu yöntem SafetyNet'ten geçer mi?
Evet, ekran görüntüsünü aşağıdan görebilirsiniz. En mükemmel parçalardan biri; EDXposed Safetynet kontrolünü geçmenize yardımcı olacaktır. Ancak, bu durum topjohnwu sistemsiz xposed ile mümkün değildir.
Xposed ve modülleri açık kaynak kodu içeren bir çalışmadır. Yüklediğiniz her modülün kendi sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın.
Sağlıcakla kalın...
Son düzenleme: