Sohbet Android neden bu kadar sıkıntılı?

Darklord138472947

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İlker
Cihazım
XiomiRedmiNote2
Konular
5
Merhabalar değerli hocalarım benim aklıma takılan bir soru var hemen anlatayım.

Yaklaşık 2 ay önce tereddüt ederek iPhone 11 cihaza geçtim ve batarya mAh olarak çok düşük olsa da bir android cihazdan daha uzun ayakta kalabiliyor ayrıca oyun performansı olsun sabit 60 fps verebilirken android cihazlarda nedense istediğim hissi alamiyorum ve o cihazlarda kötü cihazlar da değil (Redmi Note 12 Pro 5G ve Redmi Note 13 Pro Plus) sürekli bir takilma yada performans sorunu yaşıyorum denemediğim yol kalmadı. Custom rom olsun deBloat olsun hiçbir değişme olmuyor birileri beni aydınlatabilir mi acaba?

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi 15 ultra
Konular
138
Tamamen kullanım alışkanlığı ve katılmıyorum. Kötü cihazda var iyi cihazda. Amiral gemisi bir android telefonda bunun farkına varabilirsiniz.

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Xiaomi 15T Pro
Konular
41
Merhabalar değerli hocalarım benim aklıma takılan bir soru var hemen anlatayım.

Yaklaşık 2 ay önce tereddüt ederek iPhone 11 cihaza geçtim ve batarya mAh olarak çok düşük olsa da bir android cihazdan daha uzun ayakta kalabiliyor ayrıca oyun performansı olsun sabit 60 fps verebilirken android cihazlarda nedense istediğim hissi alamiyorum ve o cihazlarda kötü cihazlar da değil (Redmi Note 12 Pro 5G ve Redmi Note 13 Pro Plus) sürekli bir takilma yada performans sorunu yaşıyorum denemediğim yol kalmadı. Custom rom olsun deBloat olsun hiçbir değişme olmuyor birileri beni aydınlatabilir mi acaba?
iPhone 11 o zamanlar Mi 10T pro ile denk falandı Mi 10T Pro kullanıp öyle karşılaştırma yapsaydınız daha çok anlardınız pek fark olmadığını. Android optimizasyonu iOS (26 hariç) kadar optimize değil evet ama zamanın amiral gemileri iPhone gibi diyebiliriz. Kişiye göre de değişir tabi bu durumlar.

Son düzenleme:
Üst Alt