Saat eklentisini indirdim sadece ben ama mtz uzantili dosyayi nasıl eklicez yada kurucaz
Justcause Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Ahmet Cihazım Redmi note 3 Yaş 28 Konum Gümüşhane Katılım 2 Mart 2016 Konular 4 Mesajlar 24 Tepkime puanı 1 Puanları 3 12 Mart 2016 #21 Saat eklentisini indirdim sadece ben ama mtz uzantili dosyayi nasıl eklicez yada kurucaz
haqanguven нεя güη αчηι şεчℓεя Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Hakan Cihazım Xiaomi Mi6 Yaş 36 Konum İzmir Katılım 27 Haziran 2014 Konular 346 Mesajlar 4.509 Tepkime puanı 3.239 Puanları 288 12 Mart 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi #22 İhaleci' Alıntı: İsim konusunda fark yapmaz Genişletmek için tıkla ... HiddenKing paylaştı. Onu indirip kullanabilirsiniz
İhaleci' Alıntı: İsim konusunda fark yapmaz Genişletmek için tıkla ... HiddenKing paylaştı. Onu indirip kullanabilirsiniz
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.987 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.727 Puanları 338 13 Mart 2016 #23 Justcause' Alıntı: Saat eklentisini indirdim sadece ben ama mtz uzantili dosyayi nasıl eklicez yada kurucaz Genişletmek için tıkla ... İster dosyanın üzerine tıklayıp yada tema uygulamasından import ederek temalara ekleyebilir ve seçebilirsiniz. Forumda bununla ilgili birçok konu var. Sent from my MI PAD using Tapatalk
Justcause' Alıntı: Saat eklentisini indirdim sadece ben ama mtz uzantili dosyayi nasıl eklicez yada kurucaz Genişletmek için tıkla ... İster dosyanın üzerine tıklayıp yada tema uygulamasından import ederek temalara ekleyebilir ve seçebilirsiniz. Forumda bununla ilgili birçok konu var. Sent from my MI PAD using Tapatalk
B byl82 Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım mehmet Cihazım samsung s 3 Konum izmir Katılım 13 Mart 2015 Konular 24 Mesajlar 257 Tepkime puanı 98 Puanları 43 14 Mart 2016 #24 teşekkürler