- Adım
- Burak
- Cihazım
- Xiaomi mi 5S
- Konular
- 24
Merhaba,
Çok uzun süre ios kullandım, sonuç olarak şuan Android kullanıyorum. Xiaomi mi 5s aldim. root kurmadan kullanmayı planlıyorum. Normal arayüzü en verimli ve kaliteli kullanmak için ne yapmam gerekiyor.
Benim yaptıklarım ve sorularımi aktarayim.
Google keyboard kullanıyorum ve çok memnunum.
Bunun dışında nova launcher kurdum onu kullanıyorum premium almayı planlıyorum sizce değer mi?
Birde nova kurulu ama arka planda başka bir tema olduğu için bazı yerlerde renkler saçmalıyor onun önüne nasıl gecebilirim?
Birde lock screen olarak ne programı önerirsiniz
Bunlar dışında bu telefonu daha verimli nasıl kullanabilirim, ücretli ücretsiz program onerebilir misiniz?
Konum biraz karışık oldu ama asıl isteğimi aktardigimi düşünüyorum
Saygılar sevgiler
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çok uzun süre ios kullandım, sonuç olarak şuan Android kullanıyorum. Xiaomi mi 5s aldim. root kurmadan kullanmayı planlıyorum. Normal arayüzü en verimli ve kaliteli kullanmak için ne yapmam gerekiyor.
Benim yaptıklarım ve sorularımi aktarayim.
Google keyboard kullanıyorum ve çok memnunum.
Bunun dışında nova launcher kurdum onu kullanıyorum premium almayı planlıyorum sizce değer mi?
Birde nova kurulu ama arka planda başka bir tema olduğu için bazı yerlerde renkler saçmalıyor onun önüne nasıl gecebilirim?
Birde lock screen olarak ne programı önerirsiniz
Bunlar dışında bu telefonu daha verimli nasıl kullanabilirim, ücretli ücretsiz program onerebilir misiniz?
Konum biraz karışık oldu ama asıl isteğimi aktardigimi düşünüyorum
Saygılar sevgiler
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi