Yardım Android Kalıcı konum

DAMARCI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Fake rom
Telefon Modeli
Xiaomi 13
Bootloader Kilidi
Kapalı
Android cihazlarda da iPhone cihazımı bul gibi stabil ve düzgün çalışan konum takip uygulaması varmı çocuğumun telefonu iPhone cihazım iPhone olmadığı için konum takiplesmede sorun çıkıyor google maps 24 saat sonra kapanıyor aşırısı şarj yiyo iPhone da böyle aşırı şarj yeme durumu yok diye duydum nasıl çözebilirim

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Android cihazlarda da iPhone cihazımı bul gibi stabil ve düzgün çalışan konum takip uygulaması varmı çocuğumun telefonu iPhone cihazım iPhone olmadığı için konum takiplesmede sorun çıkıyor google maps 24 saat sonra kapanıyor aşırısı şarj yiyo iPhone da böyle aşırı şarj yeme durumu yok diye duydum nasıl çözebilirim
google cihazımı bul aynı mantıkla çalışıyor ama tabiki o cihazdaki gmail adresini bilmeniz gerekiyor cihazın konumu açık olması lazım birde cihaz internete baglı olması gerekiyor yani aynı apple cihazımı bul mantıgı cocuk kendi mail adresini vermek istemiyorsa o cihaza farklı bir mail adresi açın gmail yani o şekilde bakabilirsiniz

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
google maps ta konum paylaşımını süresiz seçerseniz kapanmaz ben o şekilde kullanıyorum çocukları takip etmek için sorun yaşamadım hiç

Oyla:

DAMARCI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google maps ta konum paylaşımını süresiz seçerseniz kapanmaz ben o şekilde kullanıyorum çocukları takip etmek için sorun yaşamadım hiç
Takip etmek istedim cihaz iPhone süresiz secsem bile 24 saat sonra kapanıyor ayrıca aşırı şarj yiyor

Oyla:

DAMARCI

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google cihazımı bul aynı mantıkla çalışıyor ama tabiki o cihazdaki gmail adresini bilmeniz gerekiyor cihazın konumu açık olması lazım birde cihaz internete baglı olması gerekiyor yani aynı apple cihazımı bul mantıgı cocuk kendi mail adresini vermek istemiyorsa o cihaza farklı bir mail adresi açın gmail yani o şekilde bakabilirsiniz
Apple cihaza Google cihazımı bul indirebilmem için yöntem varmı?

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
kendi marketinde varsa vardır hocam yoksa uygulama olmadan da bakabilrisiniz
buraya girin bakacagınız cihazın mail adresini yazın şifresini girin zaten sizi yönlendirecektir bu arada ekranını kilitleyebilir veya cihazı fabrika ayarlarına çevirebilirsiniz bu butonlara dikkat edin çünkü tıkladıgınızda cihazda herhangi bir sorgu sual olmadan sıfırlar cihaza alarm da çaldırabilirsiniz cihazın sesi kısık olsa da farketmez sesi çalacaktır

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Takip etmek istedim cihaz iPhone süresiz secsem bile 24 saat sonra kapanıyor ayrıca aşırı şarj yiyor
sizdeki iphone u bilemiyorum oğlumun iphone 11 ini takip ediyorum sürekli açık

Oyla:
Üst Alt