Yardım Android için iosgod vs gibi özel uygulamalar veren yerler

huso1234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10
Telefon Modeli
9t
Bootloader Kilidi
Kapalı
Jb yapılmış ioslar için hilesi yapılmış kaliteli uygulamaların olduğu yerler mevcut. Twekbox iosgods vs vs birsürü var. Premium hackli oyunların indirilebileği platformlar var. Bende düşündüm iosta bu kadar hileli oyun program mevcutsa Android için kat kat fazlası vardır diye ama jb li iPhone lar gibi özel uygulamaların paylaşıldığı oyun market uygulaması bulamadım. Yani mesela iPhone özel jbli uygulama marketleri dolu iken rootlu android cihazlar için hackli oyunların olduğu market yok. Android'in bu konuda daha iyi olması gerekirken iosu daha iyi hacklemişler gibime geldi. Bilen varsa böyle market uygulamaları paylaşırsa seviriö

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Jb yapılmış ioslar için hilesi yapılmış kaliteli uygulamaların olduğu yerler mevcut. Twekbox iosgods vs vs birsürü var. Premium hackli oyunların indirilebileği platformlar var. Bende düşündüm iosta bu kadar hileli oyun program mevcutsa Android için kat kat fazlası vardır diye ama jb li iPhone lar gibi özel uygulamaların paylaşıldığı oyun market uygulaması bulamadım. Yani mesela iPhone özel jbli uygulama marketleri dolu iken rootlu android cihazlar için hackli oyunların olduğu market yok. Android'in bu konuda daha iyi olması gerekirken iosu daha iyi hacklemişler gibime geldi. Bilen varsa böyle market uygulamaları paylaşırsa seviriö

Fakir iPhone kullanıcıları Olan biten parayı cihaza verince uygulamaya para kalmıyor hâliyle:D

Xiaomi kullanıcıları olarak cihaza az para verdiğimiz için uygulamaları para verip alıyoruz hem paramız var hemde emeğe saygı duyuyoruz Yes~~

Oyla:

huso1234

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hüseyin
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iPhone de veriyosun mesela 25 dolar marketteki tüm hackli uygulamalara erişimin oluyor ve boş boş uygulamalar değil yani iyi oyunlar falanda var. Mesela tinder++ iphonede ücretsiz olarak varken androidlerde böyle birşey yok. Bende aslında iphonede bu kadar genişken crackli uygulama Android için baya fazladır demiştim tam tersi çıktı crackli uygulama sayısı az. Veya ben bulamıyorum bu tür marketleri kafayı yedim root atmaktan vazgeçtim bu sebeple root market bulamadım

Oyla:
Üst Alt