Oyun Android İçin Başlangıç Oyun Paketi

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
Merhaba arkadaşlar,

Android telefonlarda oyun oynamadan olmaz, eğer telefonunuz yeniyse ve ne yükleyeceğinizi bilmiyorsanız, bu konu tam size göre. Baştan söyleyeyim konu biraz uzun olacağı için kendim apk dosyalarını upload edemedim o yüzden Google Play Store linklerini paylaşacağım.

1) Angry Birds

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Halk arasında kuş fırlatmaca olarak bilinen Angry Birds zaman geçirebileceğiniz en iyi oyunlardan biridir kuşkusuz. Bu oyundaki amacımız; bize verilen kuşları fırlatarak karşımızdaki domuzların barikatını yıkmak ve onları yok etmek.

2) Fruit Ninja

Şüphesiz her Android kullanıcısının bir gün oynayacağı veya oynamış olduğu nadide oyunlardan biridir. Oyundaki amacımız, en çok meyveyi kesmek. Ancak bu o kadar kolay değil, meyve yerine bombalara denk gelebilirsiniz ya da çok meyve atıldığında kesemeyebilirsiniz.

3) Okey Mini

Klasik okey oyununun mobil versiyonudur. Ancak oyunumuzun bir özelliği var oyunu arkadaşlarınız ile bluetooth bağlantısı aracılığıyla oynayabilmektesiniz.

4) Traffic Control

Bu oyunumuzda trafiğin kontrolü bizim elimizde bir nevi trafik polisi oluyoruz. Ancak trafik bazen öyle bir hal alıyor ki kontrol etmekte zorlanabiliyor hatta kazalara sebebiyet verebiliyoruz. Amacımız; trafiğin düzenli bir şekilde akışını sağlamak.

5) Ship Control

"Traffic Control" oyununun denizde olan bir versiyonu olan oyunumuzdaki amaç aynı gemilerimize en doğru rotayı verip onların kaza yapmalarını engellemek.

6) Pool Billiards Pro

Klasik bir bilardo oyunu olan Pool Billiards Pro bize bilardoyu tekrardan sevdiriyor. Her telefonda olması gereken on numara zaman geçirebileceğiniz bir oyun.

7) Tap Tap Glider

Hangimiz kağıttan uçak yapmadık çılgınlar gibi? dedirtecek nitelikte bizi çocukluğumuza götürecek bir oyun olan Tap Tap Glider'daki amacımız kağıt uçağımızı engellerden geçirerek en uzak noktaya ulaşmasını sağlamak.

8) Lazors

Lazors, bir bulmaca oyunudur. Oyunumuzdaki amaç; etraftaki nesnelerle lazere yön verip istenilen hedefe iletmek. Oldukça basit ve keyifli bir oyun.

9) Temple Run

Temple Run klasik Android oyunlarından bir tanesidir aslında ilk çıktığı zamanlar oldukça heyecan yaratmış ve bizi telefona kitlemişti adeta hatta forumda konuyu ilk açabilmek için adeta yarışmıştık. :) Evet bu güzel oyunda listemizde yer alıyor.

10)Temple Run 2

İstek üzerine eklenmiş ama listede olması gereken bir oyun olan Temple Run 2 bir önceki oyunun devamı niteliğinde gayet keyifli daha optimize edilmiş ve daha fazla özelliğe sahip olan bir oyundur.

Evet arkadaşlar bugün için bu kadarını ekleyebildim ancak devamı gelecektir. Sizler de bu listede bulunmasını istediğiniz başlangıç oyunlarınızı konu altından paylaşın konumuza ekleyelim. :)

İyi eğlenceler...

Son düzenleme:

Sasuke Uchîhâ

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Can
Cihazım
GM Elite
Konular
43
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Temple Run 2 olmazsa olmaz :) Başlangıç değilde ileri seviye için bir kaç önerim olabilir :)
Temple Run aklımdaydı hocam ama baya yoruldum ondan ekleyemedim ekleyeceğim en kısa sürede :)

Üst Alt