Yardım Android guncelleme

kermal0823

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkaç Mert
Cihazım
Xiaomi Mi a2 li
Konular
1
Merhaba ben Xiaomi mi a2 lite kullanıcısıyım telefonum android 9 sürümünde android 10 yüklemek istemiyorum telefon çok kasıyor yükleyince fakat telefonum yineden kendi kendine yeniden android 10 güncellemesini indirmiş ayarlarda yeniden başlata basarsam android 10 olucak şimdi sorum şu ben bu telefonu oraya basmadan yeniden başlatsam yada kapatsam yada format atsam aslında asıl soru şu telefona format atmak istiyorum ama format atarsam yada kapatırsam bu telefon android 10 olurmu format atınca android 10 güncellemesi gider mi yoksa tam tersi telefonum android 10 mu olur

Not: otomatik sistem güncellemeleri kapalı

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Recovery üzerinden sıfırlarsanız eski sürümde kalırsınız. Telefonu kapatın sonra recovery menü üzerinden başlatın. Yeniden başlarsa günceller.

Oyla:

kermal0823

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkaç Mert
Cihazım
Xiaomi Mi a2 li
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki yani ayarlardan formatlamıyıp recovery den formatlıcam ama kesin olarak eminsiniz dimi yani yüklemez birde nasıl yapıcağımı anlatırsanız çok sevinirim ve bunu kastederken hard reset mi demek istediniz hard reset mi atim yani

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Peki yani ayarlardan formatlamıyıp recovery den formatlıcam ama kesin olarak eminsiniz dimi yani yüklemez birde nasıl yapıcağımı anlatırsanız çok sevinirim ve bunu kastederken hard reset mi demek istediniz hard reset mi atim yani
Cihazı sıfırladığınızda tüm veriler silineceği için cihaz hafızasındaki herşey gider ancak cihazı sıfırladıktan sonra kurulum aşamasında cihaz güncelleme ile karşılaşırsa güncellemeyi yükleyecektir.

Oyla:

kermal0823

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berkaç Mert
Cihazım
Xiaomi Mi a2 li
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazı sıfırladığınızda tüm veriler silineceği için cihaz hafızasındaki herşey gider ancak cihazı sıfırladıktan sonra kurulum aşamasında cihaz güncelleme ile karşılaşırsa güncellemeyi yükleyecektir.

yani formatlamamak en iyisi

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
yani formatlamamak en iyisi
Cihazın BL kilidi açık ise Fastboot rom yükleyebilirsiniz. Böylelikle cihaz güncellemeyi yüklemez. Bağlantıdaki rom Mi A2 Lite için.

Oyla:
Üst Alt