Uygulama Android Fotoğraf Düzenleme Programı

Bulabilirim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bulabilirim
Cihazım
Poco
Konular
3
Merhaba;
Android işlerim sistemli cep telefonları için resim düzenleme ve dosya görüntüleme programını

linkinden indirebilirsiniz. İçerisinde birçok efekt bulunmaktadır. Her türlü resmi düzenleyebilir ve efekt ekleyebilirsiniz.
Uygulamanın diğer uygulamalardan bir tane farkını söylemek istiyorum ki sanırım çok ama çok önemli bir konu. Uygulamada geçiş reklamı sadece 12 saatte 1 tane çıkmaktadır.
Umarım beğenirsiniz.

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Merhaba;
Android işlerim sistemli cep telefonları için resim düzenleme ve dosya görüntüleme programını

linkinden indirebilirsiniz. İçerisinde birçok efekt bulunmaktadır. Her türlü resmi düzenleyebilir ve efekt ekleyebilirsiniz.
Uygulamanın diğer uygulamalardan bir tane farkını söylemek istiyorum ki sanırım çok ama çok önemli bir konu. Uygulamada geçiş reklamı sadece 12 saatte 1 tane çıkmaktadır.
Umarım beğenirsiniz.
anlaşılan bu sizin uygulamanız gibi gözüküyor hocam
öncelikle paylaşım için teşekkürler ancak el attığınız konuda bu işte çağ atlamış uygulamalar mevcut (bknz. snapseed, lightroom vs.)
bu platformda yarışınız biraz zor olabilir ancak tavsiye isterseniz görsellik bakımından değişikliklerde bulunabilirsiniz
kolay gelsin

Bulabilirim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bulabilirim
Cihazım
Poco
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anlaşılan bu sizin uygulamanız gibi gözüküyor hocam
öncelikle paylaşım için teşekkürler ancak el attığınız konuda bu işte çağ atlamış uygulamalar mevcut (bknz. snapseed, lightroom vs.)
bu platformda yarışınız biraz zor olabilir ancak tavsiye isterseniz görsellik bakımından değişikliklerde bulunabilirsiniz
kolay gelsin
Hocam o kadar amatör ve o kadar yolun başındayım ki. Amacım insanlara reklamsız, işine yarayabileceği uygulamalar yapmak. Şu an için elimden gelen bu. İnşallah ilerleyen zamanlarda biraz daha geliştirmeye çalışacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Hocam o kadar amatör ve o kadar yolun başındayım ki. Amacım insanlara reklamsız, işine yarayabileceği uygulamalar yapmak. Şu an için elimden gelen bu. İnşallah ilerleyen zamanlarda biraz daha geliştirmeye çalışacağım. Yorumlarınız için teşekkür ederim.
niyetim kötü eleştiriden ziyade dobra olmaktı sadece hocam
kırıcı olduysa affola
sadece kullanıcı gözünden bir yorum olmasını istedim
ister istemez uygulamaların tercih edilmesindeki birinci etken işlevsellik ikincisi görsellik
umarım üstüne daha çok koyarsınız da çok indirilen uygulamalarda sizler gibi Türk geliştiricilerimizi görürüz
kolay gelsin

Üst Alt