Soru Android Developer Eğitimi

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Beta 20.3.26
Telefon Modeli
Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli forum üyeleri 2 senedir Android Rom ve Root işlerinde uğraşıyorum artık Rom denemek değilde Rom geliştiricisi olmak istiyorum.Bunun için nerden Eğitim alabilirim.Okullarda bildiğiniz üzere böyle bir bölüm yok varsa yoksa Bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği vb bölümler var ama Android Geliştirici bölümü maalesef yok kurs flnda bulamadım size sormak istedim Bu eğitimi nerden nasıl alabilirim?

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Hocam bunun için geliştirici forumlarında biraz araştırma yapmanız gerekli. Bildiğim kadarıyla bunun eğitimini veren bir kurs yok. Kurslar sadece Android ve iOS için uygulama yazmanıza yarayacak düzeyde kalıyor.

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunun için geliştirici forumlarında biraz araştırma yapmanız gerekli. Bildiğim kadarıyla bunun eğitimini veren bir kurs yok. Kurslar sadece Android ve iOS için uygulama yazmanıza yarayacak düzeyde kalıyor.
Evet hocam Sadece Android Uygulamala yapımını anlatıyorlar araştırma yaptım ama çoğu İngilizce hocam tam anlayamiyorum

Oyla:

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Evet hocam Sadece Android Uygulamala yapımını anlatıyorlar araştırma yaptım ama çoğu İngilizce hocam tam anlayamiyorum
Bu konuda yerli kaynaklar eski kalıyor güncel kaynak bulmanız zor hocam.

Oyla:

drasonli17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Merhaba değerli forum üyeleri 2 senedir Android Rom ve Root işlerinde uğraşıyorum artık Rom denemek değilde Rom geliştiricisi olmak istiyorum.Bunun için nerden Eğitim alabilirim.Okullarda bildiğiniz üzere böyle bir bölüm yok varsa yoksa Bilgisayar mühendisliği veya yazılım mühendisliği vb bölümler var ama Android Geliştirici bölümü maalesef yok kurs flnda bulamadım size sormak istedim Bu eğitimi nerden nasıl alabilirim?
Konularıma bakarak bilgi sahibi olabilirsin takıldığın noktada yardımcı olabilirim

Oyla:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama farklı cihazlar için de yardımcı olurum
Teşekkürler Hocam Şuan elimde pc yok konularinizi kaydettim ama siz geliştiricisiniz galiba hocam siz nasıl öğrendiniz mesela port etmek yada Rom derleme gibi

Oyla:

drasonli17

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Teşekkürler Hocam Şuan elimde pc yok konularinizi kaydettim ama siz geliştiricisiniz galiba hocam siz nasıl öğrendiniz mesela port etmek yada Rom derleme gibi
Daha önce katıldığım forumlardan, XDA da bulunan rehberlerden ve yabancı türk geliştiricileri telegramdan rahatsız ederek :)

Oyla:
Üst Alt