U ugrhcglu Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım uğur Cihazım mate 20 liyte Yaş 34 Konum darıca Katılım 20 Aralık 2019 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 20 Aralık 2019 #1 kolay gelsin arkadaşlar ilk önce cihazı aldım ama google chrome gmail apklarını bulamıyorum indiremıyorum yardımcı olurmusunuz
kolay gelsin arkadaşlar ilk önce cihazı aldım ama google chrome gmail apklarını bulamıyorum indiremıyorum yardımcı olurmusunuz
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.987 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.727 Puanları 338 20 Aralık 2019 #2 Apk'ları internetten bulup cihaza indirerek ya da kopyalayarak yükleyebilirsiniz. Android TV marketinde birçok uygulama bulunmaz. Oyla: Oyla 0 Downvote
Apk'ları internetten bulup cihaza indirerek ya da kopyalayarak yükleyebilirsiniz. Android TV marketinde birçok uygulama bulunmaz.
alidenizz Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ali Cihazım mi 8 Yaş 34 Konum kocaeli Katılım 3 Aralık 2018 Konular 9 Mesajlar 33 Tepkime puanı 13 Puanları 8 7 Ocak 2020 #3 Merhaba . Benimde bir sorum olacaktı. Tüm uygulamaları yükleyebilir miyiz peki. StormTV veya benzeri dizi ve film uygulamalarını Oyla: Oyla 0 Downvote
Merhaba . Benimde bir sorum olacaktı. Tüm uygulamaları yükleyebilir miyiz peki. StormTV veya benzeri dizi ve film uygulamalarını
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.987 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.727 Puanları 338 8 Ocak 2020 #4 alidenizz' Alıntı: Merhaba . Benimde bir sorum olacaktı. Tüm uygulamaları yükleyebilir miyiz peki. StormTV veya benzeri dizi ve film uygulamalarını Genişletmek için tıkla ... Bunu sanırım yükleyerek öğrenmek en doğrusu olacaktır. MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Oyla: Oyla 0 Downvote
alidenizz' Alıntı: Merhaba . Benimde bir sorum olacaktı. Tüm uygulamaları yükleyebilir miyiz peki. StormTV veya benzeri dizi ve film uygulamalarını Genişletmek için tıkla ... Bunu sanırım yükleyerek öğrenmek en doğrusu olacaktır. MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi