Soru Android Auto Kablo Problemi

Woot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
Merhaba arkadaşlar. Cihazım server kayıtlı global rom'a sahip hyperos 3 yüklü şuanda. Orjinal kablo ile aracım da android auto çalışmıyor. Dandik bir kablo taktığım da ise çalışıyor. Bunun sebebi ne olabilir. Başına gelen var ise yardımcı olursa sevinirim.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.368
6a kablolar araç eski ise desteklemiyor sanırım. Telefon değil araba ile alâkalı bir durum eski aracımda bende de öyle oluyordu. Tabi bu sadece tahmin

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
araçlar için car ai box tarzı android aletler mevcut. İmkan varsa 1 tane alın hem kaplosuz bağlanmış olursunuz hemde multimedyanız android e dönüşür.

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
araçlar için car ai box tarzı android aletler mevcut. İmkan varsa 1 tane alın hem kaplosuz bağlanmış olursunuz hemde multimedyanız android e dönüşür.

Hocam maalesef yurt dışı alışveriş devri bitmesi çok yakın 6 şubatda artık getirmek çok zor olucak.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Hocam maalesef yurt dışı alışveriş devri bitmesi çok yakın 6 şubatda artık getirmek çok zor olucak.
biliyorum bunlar yerel depodan. Artık temuda yerel satıcılarda mevcut. Türkiye'den kargo oluyor.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Kablosuz ısınma çok oluyor ve batarya tüketimi fazla. Bence kablosuz kullanım çok büyük gereksinim değil
aynen bende tam bu sebeple car ai box ı gerekli görüyorum. Telefonu bağlamaya gerek yok. Telefondan internet paylaşmak yeterli. Multimedya android oluyor ip tv dahil izlenebiliyor.

Ekli dosyalar

• android.jpeg
    android.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 7

Woot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anıl
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6a kablolar araç eski ise desteklemiyor sanırım. Telefon değil araba ile alâkalı bir durum eski aracımda bende de öyle oluyordu. Tabi bu sadece tahmin
Olabilir. Aracım 2023 model corsa arkadaşın bir kablosu ile bağlama şansım oldu. Çalıştı. Bim den ucuz bir data kablosu aldım. O çalıştırmadı. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablosuz ileride almayı düşünüyorum ancak şuanda bu kablo olayını çözmem gerek. Bahsettiğiniz üründe mantıklı aslında 🤔

Üst Alt