Yardım android auto cihazdan yanıt yok

burhangul29

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
remi note 8
Konular
1
merhaba arkadaşlar telefonuma yeni program atıldı daha önce sorunsuz şekilde android auto aracaıma bağlanırken şimdi kabloyu takınca cihazdan yanıt yok diyor ne yaptımsa çözemedim bu sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler

joker66

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
MURAT
Cihazım
REDMİ 5 PLUS
Konular
11
merhaba arkadaşlar telefonuma yeni program atıldı daha önce sorunsuz şekilde android auto aracaıma bağlanırken şimdi kabloyu takınca cihazdan yanıt yok diyor ne yaptımsa çözemedim bu sorunla karşılaşıp çözen arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler
öncelikle benim aracım da android auto destekli multimedya var cep telefonumda android 10 yüklü sadece telf bağlantısı yapılıyor fakat ekran yansıtma navigasyon olmuyor biraz araştırdım android 11 ve üzeri sürümler destekliyor bende emin olmak için android11+android12 olan 2 cep telefonunda denedim sorunsuz çalışıyor android 10 ve altı telefonlarda android auto gömülü ve kapalı tr desteği yok şimdi telefonuma android 11 yada bulabilirsem 12 yükleyeceğim yoksa aracı kullanamıyoruz özelliğini

burhangul29

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
burhan
Cihazım
remi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
android 11 e geçtim yine aynı hata cihazdan yanıt yok