Sohbet Android 9 da tam ekran modu

omerfyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
8
Mix 2 kullanıyorum. Android 9 güncellemesi geldiğinde tam ekran modu olacak mı ? Navigasyon tuşları şuan olduğu gibi tamamen kalkıcak mı

Sıfır

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Xiamoi Mi Max 2
Konular
23
Mix 2 kullanıyorum. Android 9 güncellemesi geldiğinde tam ekran modu olacak mı ? Navigasyon tuşları şuan olduğu gibi tamamen kalkıcak mı
O android 9 değil Miui 10dadır. Stabil romun çıkmasını bekleyin

omerfyldrm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam android 9 sürümü olup MIUI 10 olursa tam ekran kullanıma devam edicez olarak anladım. Kb yeniyim terimleri fazla bilmiyorum

Reiwa

Senbonzakura
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
EdizAli
Cihazım
Mi 8 SE 6/64
Meslek
BT
Konular
24
Teşekkürler hocam android 9 sürümü olup MIUI 10 olursa tam ekran kullanıma devam edicez olarak anladım. Kb yeniyim terimleri fazla bilmiyorum

Öncelikle xioami için 2 tip var biri global cihaz içinde tüm dillerin olduğu rom olur birde çin cihazı onda da çince ing olur sadece ,

bunların içinde birde dev denilen devloper geliştirici romları olur birde normal kullanma da sorunsuz olan stabil romlar olur ,

ancak tuşların kaybolma durumu ayarlardan değiştiriliyor olması gerekli mi 8 se deyim ben ayarı mevcut , aynıdır muhtemelen sadece dev sürümlerde hatalar ile karşılaşa bilirsiniz ,

yavuzpolat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yavuzhan
Cihazım
Xioami Mi A3
Konular
1
Selamünaleyküm bende mi A3 var Android one özelliği var acaba buna tam ekran modu gelecek mi

Üst Alt