Uygulama Android 9 Çentik Gizleme ve Özelleştirme

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gerekli izinleri verince videodaki gibi ayarlamalar yapabilirsiniz.

Google Play :

ÖNEMLİ: (ÇEVİRİ)
Başlatıcı simgesi hiçbir işe yaramıyor! Bunu okuyorsan açmayın! Bu uygulama özel bir Hızlı Çini kullanımı ile çalışır. Bildirim gölgesini tamamen açarak, kaleme dokunarak veya "DÜZENLE" yazarak ve alanı "Çentik Gizle" sürükleyerek fayans ekleyin. Görsel bir kılavuz için "Tanıtım" videosunu kontrol edin veya üstteki bağlantıyı izleyin:
Ayrıca önemli:
Android ekran yer paylaşımlarının kilit ekranında görünmesini engeller, bu nedenle cihaz kilitlendiğinde bu uygulama çalışmayacak ve çalışamayacaktır!

Ayrıca, ÖNEMLİ:

Belkide çentikli bir telefonun var, belki de yapmazsın. Bunu yaparsanız, bu siyah blobun çoğu zaman açık renkli bir durum çubuğunun ortasında olması da rahatsız olabilir.

Bu açıklama size uyuyorsa, muhtemelen bu uygulamayı istiyorsunuz. Nacho Notch, aygıt dikey yönde iken durum çubuğunu siyahlaştırır, bu da çentiğe daha iyi uymasını sağlar (böylece "gizler").

Çentik olmasa da yine de siyah bir durum çubuğu isteseniz de uygulamayı kullanabilirsiniz. Durum çubuğunuzun yüksekliğini dinamik olarak bulur, bu nedenle çok az veya çok fazla yükseklik veya elle çizilmiş manuel boyutlandırma ile uğraşmayacaksınız.

Lee Shawn tarafından simge renk kuvveti seçeneği

XDA Geliştiricilerin Mishaal Rahman tarafından Fikir (makale: )
GitHub:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Martinlutersking

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adım
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
37
Oyunlar için

oguz494

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Ekonomist
Konular
36

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Gerekli izinleri verince videodaki gibi ayarlamalar yapabilirsiniz.

Google Play :

ÖNEMLİ: (ÇEVİRİ)
Başlatıcı simgesi hiçbir işe yaramıyor! Bunu okuyorsan açmayın! Bu uygulama özel bir Hızlı Çini kullanımı ile çalışır. Bildirim gölgesini tamamen açarak, kaleme dokunarak veya "DÜZENLE" yazarak ve alanı "Çentik Gizle" sürükleyerek fayans ekleyin. Görsel bir kılavuz için "Tanıtım" videosunu kontrol edin veya üstteki bağlantıyı izleyin:
Ayrıca önemli:
Android ekran yer paylaşımlarının kilit ekranında görünmesini engeller, bu nedenle cihaz kilitlendiğinde bu uygulama çalışmayacak ve çalışamayacaktır!

Ayrıca, ÖNEMLİ:

Belkide çentikli bir telefonun var, belki de yapmazsın. Bunu yaparsanız, bu siyah blobun çoğu zaman açık renkli bir durum çubuğunun ortasında olması da rahatsız olabilir.

Bu açıklama size uyuyorsa, muhtemelen bu uygulamayı istiyorsunuz. Nacho Notch, aygıt dikey yönde iken durum çubuğunu siyahlaştırır, bu da çentiğe daha iyi uymasını sağlar (böylece "gizler").

Çentik olmasa da yine de siyah bir durum çubuğu isteseniz de uygulamayı kullanabilirsiniz. Durum çubuğunuzun yüksekliğini dinamik olarak bulur, bu nedenle çok az veya çok fazla yükseklik veya elle çizilmiş manuel boyutlandırma ile uğraşmayacaksınız.

Lee Shawn tarafından simge renk kuvveti seçeneği

XDA Geliştiricilerin Mishaal Rahman tarafından Fikir (makale: )
GitHub:

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Nitelikli paylaşım olmuş hocam elinize emeğinize sağlık...

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Acaba pubg de ise yararmi ki