- Adım
- Not Found
- Cihazım
- Poco X6Pro
- Meslek
- Mod
- Konular
- 320
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
- Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız : Rehber - [Mİ A2][OFFİCİAL TWRP] Mİ A2 Official Twrp Yükleme Klavuzu [V.3.3.1.0]
- Cihazınızı TWRP ile açınız.
- TWRP Ekranında, Wipe » Advanced Wipe bölümünü tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin. Daha sonra yeniden başlat bölümüne gelerek diğer slotu seçin ( a-b ) ve recoveryi yeniden başlatın. Ve tekrar TWRP Ekranında, Wipe » Advanced Wipe bölümünü tıklayın ve yerel hafıza hariç her şeyi silin.
- Ardından İndirdiğiniz rom ve diğer dosyaları cihaza atınız.
- TWRP ana menüsünden, Install bölümüne gelin ve Beast Romu kurunuz. Cihazı yeniden başlatmadan önce ekte verdiğim Twrp.zip dosyasını kurunuz.
- Kurulum sonrası Eğer Slot A da iseniz yeniden başlat bölümüne gelip diğer slotu seçin ve recovery yeniden başlatın
- Cihaz açılınca geriye kalan GAPPSı kurunuz ve İsterseniz bu evrede Magisk Manageri de kurabilirsiniz. ( Root için )
- Herşey hazır ve Cihazınızı yeniden başlatınız. ( Cihazı bu slot da kapatıp yeniden başlatınız. diğer slota geçip açarsanız cihaz android one logosunda kalacaktır. )
Rom'u beğenmeyenler, almış oldukları TWRP Nandroid Backup ile tekrar yüklemeden önceki ROM'larına dönebilirler
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.
**Konuda yer alan tüm anlatımları doğru ve eksiksiz uygulamak Sizin sorumluluğunuzdadır, yukarıda açıkca belirtilen Özelliklerin Sizdeki eksikliğinden dolayı herhangi bir Sorun yaşamanız durumunda bundan kendiniz sorumlu olursunuz.
***Konu tüm MIUI Türkiye üyelerine aittir, düzenleme hakkı ise bana aittir. Eklenmesini veya düzenlenmesini istediğiniz bir bilgi için beni haberdar etmeniz yeterli.

- BeastROM'lar v1.6
- Ağustos Google güvenlik düzeltme eki (Android-9.0.0_r47)
- Geri bildirim eklendi led ışık özelleştirmek için izin
- QS için 18 stil daha eklendi
- BLACK Google animasyonuna geç
- DANYCOM APN Eklendi
- SmartActions: İkili işlemlere medya denetimleri ekleyin
- Q tarzı: Kilit ekranında Port Android Q kilit simgesi
- KeyguardHostView: Otomatik yüz kilidi v2
- BoostFramework: Uygulama güncellemesinde bir Güncelleme İpucu ekleyin
- OP hareketleri: kaydırma başlangıç yüksekliği ayarını ekleyin
- base: Animasyonun geri kalanını Pixel’in Q4 önizleme görüntüsünden içe aktarın
- Saat: Ekrandaki sağ saati gizleme
- Bölünmüş ekrandayken StatusBar simgelerinin renklendirme düzeltmesi
- Android Q tarzı Wifi simgeleri
- QS döşemeleri: Android Q'dan güncelleme simgeleri
- Tuş kilidi: PIN hızlı kilidini kullanırken onay düğmesini gizle
- Diğer düzeltmeler ve sistem optimizasyonları
*
Cihazınızın Bootloader Kilidi açık, TWRP Recovery yüklü ve USB Hata ayıklama açık olmalı...
Kurulum öncesi mutlaka Full Nandroid Backup alın....
İndirme Linkleri :
Rom :
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gaps :
( Arm64/9.0/PİCO)Twrp :
Magisk Manager 19.3 :