- Adım
- Arda
- Cihazım
- Xiaomi mi 6
- Konular
- 1
Arkadaşlar Ömer Demir diye guruptan arkadaşımız çok güzel bir konuya değindi. Konu mi 6 kullanan arkadaşlar genel olarak. Benim cihazım 3 aylık. 9.2.2 sürümünde eskiden 13 saat ve daha üstü ekran süresi alıyordum ama ne zamanki android 8 e geçtim ve o lanet olası günceleme geldi ekran sürem 9saate düştü bazen 6,7 de aldığım oluyor sizlerde öylemi ? Pil düşüşü var android 8 le itibaren xiaomi mi 6da. Benim 2 sorum olcak bunu kaçıncı kere sordum ama hiç kimse cevap vermedi umarım bunu görür ve cevaplarsınız benim telefonum delta garantili room attarsam garanti dışımı kalır ? Soru 2; şu an Android 8 ve sürüm 9.5.8.0 gatantiden çıkmıyor ise bilen arkadaş varsa ankara içi room attmayı bana yardımcı olabilirmi ? Ve Ömer Demirle konuşurken şunu dedi ben yaptım ama pek bir etki olmadı o da 5 6 saat ekran süresi alıyormuş eski sürüme ve android 7 ye room la geçmiş ama yarım saat etkisi olmuş ekran süresinin. Bende de aynısımı olur eğer attarsam room ve bu düzelebilcek bir sorunmu ? Cihaz çok güzel ama üzüyor açıkcası. Yardımıcı olursanız sevinirim iyi geceler