Uygulama [Android 4.0+][PrivacyLock]AppLock By IVYMOBI: Korumasız Mobil Uygulamalar İçin Güvenlik Sistemi

Joannece

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
123
Cihazım
Samsung S7
Konular
2
Applock, davetsiz misafirlerin ve züppelerin, özel verilerinizi görmesini ve çocuklarınızın ayarlarınızı karıştırmasını önlemek, yanlışlıkla önemli şeyleri silmek veya PIN yoluyla uygulama içi satın alma yapmak için herhangi bir uygulamayı, telefon ayarlarını ve anahtarları kilitleyebilen, ücretsiz bir uygulama kilidi gizlilik koruyucudur , Çeşitli özellikler üzerinden şifre ve desen kilidi

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

√ Herhangi bir uygulamayı kilitleme (SMS, SNS, Fotoğraflar, Videolar, Facebook, WhatsApp)
√ Şifre ve Desen Kilidi ile uygulamaları kilitleme
√ Sahte Kuvvet Kapanmış Pop ile kilit ekran kilidini gizle
√ Özel kasalı gizli fotoğrafları olan fotoğrafları ve videoları gizleyin
√ Özel içeriğinizi kıran davetsiz misafirleri yakalayın
√ İyi tasarlanmış duvar kağıdı ile kilit ekranınızı kişiselleştirin ve güzelleştirin
√DIY Ekranınız kendi fotoğraflarınızla süslemek için dolap

AppLock'un Önemli Özellikleri:

★ Applock:

-Apple veya şifre korumalı uygulamaların kilidini aç
Ayarlar, Kişiler ve WIFI gibi kilit sistem ayarları. Telefonunuzun gizliliğini yetkisiz erişime uğratmak için ASLA endişelenmeyin.
-Sosyal uygulamalar, fotoğraflar ve videoların kilidini açın. Özel içeriğinizi meraklı gözlerden uzak tutun
-Kaynak ve alışveriş uygulamaları. Çocuklarınızın yanlışlıkla uygulama içi satın alma yapmalarını veya gerekli öğeleri satın almalarını engelleyin
İşle ilgili uygulamaları kilitleyin. Önemli işlerinizi veya özel iletilerinizi kötü niyetli sızıntılardan kurtarın.

★ Sahte Kapak Kilidi ve Değiştir Uygulama simgesi:
-Force Stop, telefonunuza erişmek isteyenlere sahte bir çarpışma ekranı gösterir
- Parmak izi kilidi yetkisiz erişimi durdurur
- Ana ekranda Çalar Saat, Hava Durumu ve Hesap Makinesi ile birlikte AppLock simgesini değiştirin

★ Intruder Selfie:
-Telefonunuzda kırmaya çalışanların özverilerini yapın
- Kontrol için uygulamada saat ve verileri kaydedin
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Play store:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Paylaşım için teşekkürler. :)

MIUI kullanıcıları aynı özelliklere güvenlik/uygulama kilidi menüsü altından ek programa ihtiyaç olmadan ulaşabilirler.

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
Paylaşım için teşekkürler. :)

MIUI kullanıcıları aynı özelliklere güvenlik/uygulama kilidi menüsü altından ek programa ihtiyaç olmadan ulaşabilirler.
İyi günler arkadaşlar. Çocuğum için günlük veri sınırlaması yaptım çok güzel oldu günlük veri limiti aşılınca mobil veri kapanıyor. Ama "veri sınırını aştınız mobil veriyi aç" diye uyarı çıkıyor onaylayınca mobil veri tekrar açılıyor. Benim bilgim dışında mobil verinin açılmasını istemiyorum. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz? Nasıl bir çözüm bulmam lazım?

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
İyi günler arkadaşlar. Çocuğum için günlük veri sınırlaması yaptım çok güzel oldu günlük veri limiti aşılınca mobil veri kapanıyor. Ama "veri sınırını aştınız mobil veriyi aç" diye uyarı çıkıyor onaylayınca mobil veri tekrar açılıyor. Benim bilgim dışında mobil verinin açılmasını istemiyorum. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olabilirmisiniz? Nasıl bir çözüm bulmam lazım?
Hocam sende olmayacak şey istemişsin.çocuğuna tembih et bi zahmet açmasın mobil veriyi :)ayarlar menüsüne ve bildirim paneline şifre konuluyorsa şifre koy yada teli uçak moduna da alabilirsin

d_a_yavuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş Ali
Cihazım
Mi5
Konular
1
Hocam sende olmayacak şey istemişsin.çocuğuna tembih et bi zahmet açmasın mobil veriyi :)ayarlar menüsüne ve bildirim paneline şifre konuluyorsa şifre koy yada teli uçak moduna da alabilirsin
Hocam verdiğin bilgi için teşekkürler. Yalnız mobil veriyi şifreyle açıp kapama yok yada ben bulamadım. Dediğiniz işlemleri denedim bir sonuç alamadım. Buraya yazmamın sebebide belki bilgisi olan vardır diye. Ayrıca olmayacak şey diye bir şey yoktur bence. Uygulamalar nasıl şifrelenebiliyorsa mobil veride şifrelenir. Cevap için tekrar teşekkürler.

Üst Alt