Valla bugüne kadar hiç bir yeni versiyon güncelleme de kapanmadı bendeHyper OS 2 gelince bootlooder kilidi Kendi kendine kapanmaz dimi Beyler?
Yok hocam ne 2 yili. 4 diye biliyorum. Kaldi ki mi 11 ultra hyper os 2 guncellemesi alacak.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburada 2025'in ilk aylarında diyor,önceden 2024 Aralık'ti neyse. Zaten Xiaomi 13 serisine 2 yıl android güncelleme desteği vererek kötü yaptı ya
Xiaomi 13 ve 13T serisine 4 sene Android/HyperOS +1 sene de güvenlik güncelleme sözü verdi Xiaomi.Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirburada 2025'in ilk aylarında diyor,önceden 2024 Aralık'ti neyse. Zaten Xiaomi 13 serisine 2 yıl android güncelleme desteği vererek kötü yaptı ya
O sadece 13T serisine değil miydi yahu? Eğer 13 serisi de dahil ise çok iyi o zaman, sağolun beni bilgilendirğiniz içinXiaomi 13 ve 13T serisine 4 sene Android/HyperOS +1 sene de güvenlik güncelleme sözü verdi Xiaomi.
2027 ye kadar bütün güncellemeleri alırsınız, merak etmeyin.O sadece 13T serisine değil miydi yahu? Eğer 13 serisi de dahil ise çok iyi o zaman, sağolun beni bilgilendirğiniz için
Ustam valla tırstım ben yaValla bugüne kadar hiç bir yeni versiyon güncelleme de kapanmadı bende
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk