Yardım Android 12

bezzazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bezzazi
Cihazım
RN8
Konular
10
Selamün aleyküm. Arkadaşlar şu an stock miui 11 android 9 kullanmaktayım. Pixel Experience 12 romunu yüklemek istiyorum. 2 sorum var.
1) Android 9'dan direkt bu romu yükleyip android 12'ye geçebilir miyim? Yoksa illa son sürüm stock romu yüklemek mi lazım?
2) bir de dfe denen bir şey varmış. O nedir illa yüklemek gerekir mi? Teşekkürler.

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Selamün aleyküm. Arkadaşlar şu an stock miui 11 android 9 kullanmaktayım. Pixel Experience 12 romunu yüklemek istiyorum. 2 sorum var.
1) Android 9'dan direkt bu romu yükleyip android 12'ye geçebilir miyim? Yoksa illa son sürüm stock romu yüklemek mi lazım?
2) bir de dfe denen bir şey varmış. O nedir illa yüklemek gerekir mi? Teşekkürler.
Orangefox recovery kullandığınızı ve rootlu oldugunu varsayarak anlatıyorum
Wipe data cache vendor yaparak 5 wipe yapin

Format data yapın (dahili hafıza silinir)
Android 11 firmware +rom+ gapps(gerekli ise) + magisk + dfe( sifreleme yapmaması için) yapın sonra tekra format data yapın ve reboot yapın

E.D

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kamera
Cihazım
Mi 9
Konular
94
Pixel exprience rom yüklemek için twrp çalışmıyor artık. Kendi recoverysini kurmanız lazım değişik biraz.Bazen pc görmüyor cihazı. Dosyaları varsa sd card içine atmanızı öneririm.Daha kolay yükleme yapabilirsiniz. Ben ilk mi 9 a kurmaya çalışırken sıkıntı oldu miflash ile global rom attım. İyi araştrın derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bezzazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bezzazi
Cihazım
RN8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orangefox recovery kullandığınızı ve rootlu oldugunu varsayarak anlatıyorum
Wipe data cache vendor yaparak 5 wipe yapin

Format data yapın (dahili hafıza silinir)
Android 11 firmware +rom+ gapps(gerekli ise) + magisk + dfe( sifreleme yapmaması için) yapın sonra tekra format data yapın ve reboot yapın
Hocam son sürüm stock roma geçmem mecbur mu? Şu an direkt recovery kurup yükleyebilir miyim Android 9 dan?

Pixel exprience rom yüklemek için twrp çalışmıyor artık. Kendi recoverysini kurmanız lazım değişik biraz.Bazen pc görmüyor cihazı. Dosyaları varsa sd card içine atmanızı öneririm.Daha kolay yükleme yapabilirsiniz. Ben ilk mi 9 a kurmaya çalışırken sıkıntı oldu miflash ile global rom attım. İyi araştrın derim.

Hocam geçen ay twrp ile kurdum sorun yaşatmadı. Fakat romu kurunca kendi recoverysini yüklüyor ona dikkat etmek lazım

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam son sürüm stock roma geçmem mecbur mu? Şu an direkt recovery kurup yükleyebilir miyim Android 9 dan?

Hocam geçen ay twrp ile kurdum sorun yaşatmadı. Fakat romu kurunca kendi recoverysini yüklüyor ona dikkat etmek lazım
Firmware yeterli son sürüm stok Roma gerek yok.

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12

Hayır çalışıyor. Uygun bir Twrp sürümü ile sorunsuz kurulum yapılabilir kendi çıkardıkları recovery sadece alternatif. Ben az önce Android 12 kurdum Twrp ile hiçbir sorun olmadı.

• Beğen
Tepkiler: E.D

bezzazi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
bezzazi
Cihazım
RN8
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır çalışıyor. Uygun bir Twrp sürümü ile sorunsuz kurulum yapılabilir kendi çıkardıkları recovery sadece alternatif. Ben az önce Android 12 kurdum Twrp ile hiçbir sorun olmadı.
Pixel mi kurdunuz acaba? Mevcut bir bug var mı?

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Redmi K60 Pro
Konular
12
Pixel mi kurdunuz acaba? Mevcut bir bug var mı?
Benim cihaz farklı Poco X3 ama kurulumu yine aynı. Sizin cihaz için de stabil sürüm var. Pixelin stabil sürümlerinde bug çok nadir çıkar genelde. Tek can sıkıcı noktası özelleştirme yok. Hareketler özelliği aktifken altta çıkan çubuk bile gizlenmiyor.

Üst Alt