- Adım
- junqLe
- Cihazım
- XRN8PRO
- Konular
- 2
merhaba
Yaptıklarım android 9 miui 11 den android 11 miui 12.5.3 e geçtim.miui 12.5.3 e twrp BRP3.5.2v3.0-DarkMode-twrp kurdum posp uda twrp üzerinden kurmaya çalıştığımda "Failed to mount '/system_root' (Invalid argument)" "Updater process ended with ERROR: 1" "Error installing zip file '/sdcard/potato_begonia-12-20220103-frico.v5.0.1+1.Chessy .zip'" "Failed to mount 'system_root' (Invalid argument)" hatalarını aldım biraz araştırınca sebebinin mount bölümünden system in seçilmediği için olduğu anladım ancak system işaretlenmesine bastığımda olmuyor sanırım yanlış twrp kurdum.şimdi bana doğru twrp veya kılavuz verebilecek bir babayiğit varmı şimdiden teşekkürler.
romum indian
yardım edecek yokmu
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkteki romu indirdim ancak hiçbir kılavuz bulamadım önceki romların kılavuzlarına bakarak yapmaya çalıştım ama başaramadım.Yaptıklarım android 9 miui 11 den android 11 miui 12.5.3 e geçtim.miui 12.5.3 e twrp BRP3.5.2v3.0-DarkMode-twrp kurdum posp uda twrp üzerinden kurmaya çalıştığımda "Failed to mount '/system_root' (Invalid argument)" "Updater process ended with ERROR: 1" "Error installing zip file '/sdcard/potato_begonia-12-20220103-frico.v5.0.1+1.Chessy .zip'" "Failed to mount 'system_root' (Invalid argument)" hatalarını aldım biraz araştırınca sebebinin mount bölümünden system in seçilmediği için olduğu anladım ancak system işaretlenmesine bastığımda olmuyor sanırım yanlış twrp kurdum.şimdi bana doğru twrp veya kılavuz verebilecek bir babayiğit varmı şimdiden teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
romum indian
yardım edecek yokmu
Moderatör tarafında düzenlendi: