Almayacak olanlar listenin sağ alt kısmında bulunan cihazlar, diğerleri alacak olanlar.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Rica ederim hocam, grubu ne zamandır takip ediyorum önceki yayınladıkları listelerin çoğu tutarlı olduğu için bu listeninde büyük kısmının doğru olacağını düşünüyorum, yine belirli zaman aralıklarıyla paylaştıkları yeni listeye göre konu üzerinde gerekli güncellemeleri yaparım.Paylaşım için teşekkürler hocam ancak bu liste herhangi bir resmilik içermemektedir. Söz konusu listeyi paylaşan grubun kişisel görüşlerinden, önceki cihazlara verilen güncellemelerden yola çıkarak ortaya çıkartılan bir listedir. Bu bilginin de bilinmesi gerekmektedir.
Neden böyle düşünüyorsunuz açıklar mısınız ?Paylaşım için teşekkürler.
Mi Note 10 ve Redmi 9T (Poco M3) modellerinin Android 12 alacağını hiç düşünmüyorum.
Mi Note 10 A9 ile geldi 3 Android güncellemesi hiç bir cihaza verilmedi. Redmi 9T Android 10 ile geldi Android 11 alır Android 12 almaz.Neden böyle düşünüyorsunuz açıklar mısınız ?
11 aldı zaten. Ben kullanıyorum.Mi Note 10 A9 ile geldi 3 Android güncellemesi hiç bir cihaza verilmedi. Redmi 9T Android 10 ile geldi Android 11 alır Android 12 almaz.
Evet Hocam Biliyorum Hayırlı Olsun.11 aldı zaten. Ben kullanıyorum.
Aynen hocam. Benim bildiğim android cihazlar ortalama3-4 yıl güncelleme alıyor. Garip bi şekiilde 11 gelince cihaz daha da kullanışlı hale geldi.Evet Hocam Biliyorum Hayırlı Olsun.