Yardım Android 11'den 9'a Düşürmek Sorun olurmu?

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Mİ A3
Bootloader Kilidi
Kapalı
Mi A3 TR Garantili Garantisi bitmiş cihazım var android 11'de aşırı derece kasmaya başladı akıcılık vs gitti android 11'den 9'a düşürürsem herhangi bir sorun olurmu? aniden 9'a düşürmek?

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Android9 a düşmek yerine aosp rom deneyin

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Oyla:

beyazketchup

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Soner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
2
A serisi zaten aosp hocam pek fazla farketmez o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi A3 TR Garantili Garantisi bitmiş cihazım var android 11'de aşırı derece kasmaya başladı akıcılık vs gitti android 11'den 9'a düşürürsem herhangi bir sorun olurmu? aniden 9'a düşürmek?
Redmi note 8de 11den 10a düşürdüm bişi olmadı siz yine garanti olsun diye 9 yerine 10a düşürün bence araştırın bı internetten 10da iyidir

Oyla:

dissident88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
REDMİ Mİ 11LİTE
Meslek
YAZILIM
Konular
3
Hocam bu forumda atılan romlara pek güvenme sebebi şu o kadar çok cihaz gördüm ki çöken buradan rom alıp kurmaya calisan deymez bu rom yuzunden cihazın sarar gormesin simdi bootloader kilidini ac mi flash ile global android 9 romu bul mi flashtan clean all secip flashla eger yapamazsan youtubede videolar var once izle sonra yavas yavas uygula

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Hocam bu forumda atılan romlara pek güvenme sebebi şu o kadar çok cihaz gördüm ki çöken buradan rom alıp kurmaya calisan deymez bu rom yuzunden cihazın sarar gormesin simdi bootloader kilidini ac mi flash ile global android 9 romu bul mi flashtan clean all secip flashla eger yapamazsan youtubede videolar var once izle sonra yavas yavas uygula
Twrp ile yapılan işlemde telefona zarar gelmez bilmiyorsanız önermeyin miflash daha tehlikelidir bı bootloader kapattıgi zaman çok masarafa girer
Android 9 a veya 10 a düşmenin mantıksal açıdan kesinlikle bı yararı yok optimizasyon sorunları gene devam edecektir hepsini deneyimlemis biri olarak diyorum xioamiye yazılım atacaksan global,Endonezya,hindistan,eea(kısaca china rom dışında kullanılmaz ) zaten cihaz eski cihazdan hem performans hem pil performansı istiyorsanız android 11/12/L aosp rom kurmak gerekli sunuda unutmayın android 9 güvenlik konusunda çok eski çoğu uygulamalarda sorun yaşarsınız

Oyla:

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
Twrp ile yapılan işlemde telefona zarar gelmez bilmiyorsanız önermeyin miflash daha tehlikelidir bı bootloader kapattıgi zaman çok masarafa girer
Android 9 a veya 10 a düşmenin mantıksal açıdan kesinlikle bı yararı yok optimizasyon sorunları gene devam edecektir hepsini deneyimlemis biri olarak diyorum xioamiye yazılım atacaksan global,Endonezya,hindistan,eea(kısaca china rom dışında kullanılmaz ) zaten cihaz eski cihazdan hem performans hem pil performansı istiyorsanız android 11/12/L aosp rom kurmak gerekli sunuda unutmayın android 9 güvenlik konusunda çok eski çoğu uygulamalarda sorun yaşarsınız
Katılıyorum sana kardeşim arkadaş kendisi korkuyor anlaşılan benim mi9t garantisi yeni bitti aosp rom kuruyorum rahatım eski sürümler hep sıkıntılı olur o yüzden o kadar güzel romlar var ki denemenizi tavsiye ederim

Oyla:

Muhammed6034

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
mi 9t
Konular
130
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerebileceginiz herhangi bir serisi varmı bu romun? varsa atar mısın fastboot olarak olursa daha iyi olur ama sanırım bu romlarin fastboot'u yok doğrumu hocam?

Oyla:

burucu08

Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
95
Önerebileceginiz herhangi bir serisi varmı bu romun? varsa atar mısın fastboot olarak olursa daha iyi olur ama sanırım bu romlarin fastboot'u yok doğrumu hocam?
Bunlar custom rom hocam crdroid tavisye ederim öncelikle twrp kurun cihaza sonra geliştiricinin verdiği kurulum aşamalarını uygulayın YouTube de video vb vardır emin olun pişman olmazsınız aosp romdan

Oyla:
Üst Alt