Soru Android 11 Güncellemesi hk.

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
Arkadaşlar redmi note 8 pro ya Android 11 güncellemesi gelmeyecek diye bir çok mekale okudum. Sizce sızıntılar dedikodumu. daha çıkalı 1 sene olmamış telefonun güncellemesini iptal ederlerse büyük yanlış olmaz mı.

Canpro

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahimcan
Cihazım
REDMİ NOTE 8
Meslek
Öğrenci
Konular
63
Arkadaşlar redmi note 8 pro ya Android 11 güncellemesi gelmeyecek diye bir çok mekale okudum. Sizce sızıntılar dedikodumu. daha çıkalı 1 sene olmamış telefonun güncellemesini iptal ederlerse büyük yanlış olmaz mı.
hocam 1 seneyi geçti redmi note 8 1 sene oldu pro 2 sene felan

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Maalesef doğru diye düşünüyorum.Çünkü redmi telefonlar genellikle geldikleri android versiyonunun bir üst sürümüne kadar güncelleme alıp bırakıyorlar ama biz yine de emin olamayız gelebilir.Stock rom a gelmese bile crdroid bile şuanda android 11 için rom üretiyor.Mutlaka custom rom üzerinden gelir çünkü ben j7 2015 telefonun kendi stock romu ile 6.0.1 e kadar çıktığını görüp mevcut custom romlar ile şuan android 10 u gördü o yüzden dediğim gibi stock gelmese bile custom mutlaka gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 1 seneyi geçti redmi note 8 1 sene oldu pro 2 sene felan
2 sene derken?İki telefonda 2019 Ağustos ayında piyasaya sürüldü yanlışınız var.

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
#AspecTr ben hala twrp kurmadım brick olur dşye çekiniyorum. Bildiğin bir link var mı kpmple twrp root yaptığın yöntem ile alakalı.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Özellikler android sürümü ile değil miui sürümu ile gelir. Gelmesi veya gelmemesi bir sey degistirmez

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
#AspecTr ben hala twrp kurmadım brick olur dşye çekiniyorum. Bildiğin bir link var mı kpmple twrp root yaptığın yöntem ile alakalı.
Redmi note 8 pro için all in one tool um var.Kullandığın rom ve android sürümüne göre dilediğin twrp yi kurabilirsin hepsini denedim çalışıyor

Serifcelik

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serif
Cihazım
Note 8 pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Özellikler android sürümü ile değil miui sürümu ile gelir. Gelmesi veya gelmemesi bir sey degistirmez
Güncelleme için demedim aslında sadece Android 11 gelir mi diye merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Redmi note 8 pro için all in one tool um var.Kullandığın rom ve android sürümüne göre dilediğin twrp yi kurabilirsin hepsini denedim çalışıyor
Bu forumda bende görmüştüm. Senin kullandığının Linkini atma şansın var mı zahmet olmazsa.

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353