Android 11 gelmedi hala bekle dur bu ne kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İlteriş99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlteriş99
Cihazım
Redmi note9s
Meslek
Öğretmen
Konular
8
Arkadaşlar MIUI 12.03 geldi kurdum sonra da ne gelen var ne giden nerede bu Türkiye Android 11

Bu root falan anlamam hiç

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Android 11 geldiğinde fazladan ne geleceğini sanıyorsun. Yada ne gibi düzeltme. Bu root falan iyi anlarım ben . her türlü android 11 olan yazılımı denedim . bir tanesinden hayır göremedim.

KaanCK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan Çabuk
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Yazarlık/Editörlük
Konular
30
Android 11 geldiğinde fazladan ne geleceğini sanıyorsun. Yada ne gibi düzeltme. Bu root falan iyi anlarım ben . her türlü android 11 olan yazılımı denedim . bir tanesinden hayır göremedim.
Daha betada çünkü.

2-3. Çeyrek gibi gelir.

Yani 6 veya 9. ay.

İlteriş99

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlteriş99
Cihazım
Redmi note9s
Meslek
Öğretmen
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
A11 geldiğinde yüklediğine pişman olmazsan iyi baştan söyleyeyim..
Gelene kadar eksiğini gedigini hallederler inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Android 11 geldiğinde fazladan ne geleceğini sanıyorsun. Yada ne gibi düzeltme. Bu root falan iyi anlarım ben . her türlü android 11 olan yazılımı denedim . bir tanesinden hayır görem

Bilmiyorum

telliogullarI

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recovery
Cihazım
note 8 pro
Konular
14
Arkadaşlar MIUI 12.03 geldi kurdum sonra da ne gelen var ne giden nerede bu Türkiye Android 11

Bu root falan anlamam hiç
Sabır kardeşim gec olsun, saglam olsun. Stabilite ve perfonmansa odaklansinlar oncelikle bu bile yeter

cagri0102

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Gelene kadar eksiğini gedigini hallederler inşallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilmiyorum
Sanmıyorum hocam. Mi 9t china ya stabil diye rom çıkardılar rezalet.. Bildirimler bile abuk subuk gözüküyor falan. Zaten a11 geldiğinde sizin yerinizde olsam hemen kurmam beklerim. Benzer cihazların a11 konularına bakın şikayetleri gördükten sonra vazgeçersiniz zaten. (Mi note 10 lite gibi)

craft3545

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
2
Kişi istedi diye canları sıkılınca yazılım yükseltmesi yapmıyorlar. Piyasada bi sürü a11 yazılım var sanki 11 gelince cihaz başka birşey mi yapacak gençsen eğer kusura bakma gençleri anlamak mümkün değil. Sen hiç telefon olmadığı için 1980 yıllarında öğlenin can yakıcı sıcağında 20 km yürüdünmü haber vermek için.

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
Uygunsuz Dil
ne boş yapmışsınız 1980 güneşli hava falan adam sormuş sitem etmiş nerede android 11 diye ki haklıdır da android 11 çıkalı aylar olmuş madem güncelleme 4 ayda bir gelecek az öz çıkartın güncellemeleri 2 ayda bir verin

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
ne boş yapmışsınız 1980 güneşli hava falan adam sormuş sitem etmiş nerede android 11 diye ki haklıdır da android 11 çıkalı aylar olmuş madem güncelleme 4 ayda bir gelecek az öz çıkartın güncellemeleri 2 ayda bir verin
''Ne boş yapmışsınız'' dedikten sonra bunun devamını siz getirmişsiniz gibi duruyor.Ancak yine de üslubumuza dikkat edelim.
Öncelikle şunu belirteyim burası forum fan sayfası,biz burada insanlara yardımcı oluyoruz ancak şuan belki servisteki insanların bile bilmediği soruların cevabını maalesef biz de veremiyoruz.
İkincisi söylenen şeyler doğru çok fazla cihaz var bunun avrupası var globali var çini hindistanı rusyası endonezyazı derken iş çok farklı bir boyuta taşınıyor.
Ne yazıkkı oluşan durum iyi bir şey değil ancak elden gelen bir şey yok.
Kaldı ki zaten android 11 söylendiği gibi sorunları ile gelecek fazla heves etmeye de gerek yok denmiş.
Ama yine de cevabını verelim Android 11 kademeli bir şekilde 1-3 ay içerisinde verilecektir.
Saygılarımla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt