Yardım Android 11 APK kurulum hatası

calypse1907

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Selam arkadaşlar modlu APK uygulamaları veya Google Play de olmayan bazı uygulamaları cihazıma kurduğum zaman hata veriyor bunun çözümü yok mudur? Uygulamayı android 10 cihaza sorunsuz şekilde kurdu fakat android 11 de kurulumda hata veriyor

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Uygulamalar Android 11 uyumlu değildir. Bu gibi durumlarda ya hiç yüklenmez yada yüklense bile açılmaz/kullanılmaz sorunlu olur. Bazı paylaşımlar bu yüzden Android 10 altı için ayrı, Android 11 için ayrı paylaşılıyor.

Yinede bir ihtimal denemek için, playstore üzerinden play protect özelliğini kapatıp yüklemeyi deneyin. İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bazı uygulamalar google engeline takılıyorda olabilir.

Ayrıca mümkünse en yakın zamanda Android 11 den kurtulun.

Scawll

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ergün
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
21
Uygulamalar Android 11 uyumlu değildir. Bu gibi durumlarda ya hiç yüklenmez yada yüklense bile açılmaz/kullanılmaz sorunlu olur. Bazı paylaşımlar bu yüzden Android 10 altı için ayrı, Android 11 için ayrı paylaşılıyor.

Yinede bir ihtimal denemek için, playstore üzerinden play protect özelliğini kapatıp yüklemeyi deneyin. İşe yarayacağını sanmıyorum ama belki bazı uygulamalar google engeline takılıyorda olabilir.

Ayrıca mümkünse en yakın zamanda Android 11 den kurtulun.
Hocam çok doğru söylemiş Android 11 benim için bitmiştir

PowerOne Projects

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Poco x3 Pro
Meslek
V.H.K.İ
Konular
16
Selam arkadaşlar modlu APK uygulamaları veya Google Play de olmayan bazı uygulamaları cihazıma kurduğum zaman hata veriyor bunun çözümü yok mudur? Uygulamayı android 10 cihaza sorunsuz şekilde kurdu fakat android 11 de kurulumda hata veriyor
var ben apk mirror installer ile kurulum yapıyorum hocam sıkıntısız ama genellikle Android 11 sorunlu modlu uygulamalarda. Yani size önerim apks olarak kurulum yapın.

Üst Alt