Yardım Android 10 performans kaybı ısınma

Ahmetfkl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
3
Merhabalar 1 hafta önce android 10 güncellemesini ota yoluyla değil Xiaomi resmi sitesinden yayınladığı linkten indirip manuel olarak kurulum yaptım. Bu 1 haftalık süreçte telefon şarj olurken ısınmaya başladı. Pubg oynarken en düşük ayarlarda 44 derece oluyor ve oyunun ortasında fps kaybi yaşıyorum takılıyor. Yine xiaominin kendi resmi sitesinden android 9 lu miui 11.0.6.0 a dönebilir miyim ? Dönersem garantiyle ilgili bir sorun yaşar mıyım ? (Telefon 20 ay garantisi devam ediyor global)
11.0.6.0 linkini de bırakıyorum:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Merhabalar 1 hafta önce android 10 güncellemesini ota yoluyla değil Xiaomi resmi sitesinden yayınladığı linkten indirip manuel olarak kurulum yaptım. Bu 1 haftalık süreçte telefon şarj olurken ısınmaya başladı. Pubg oynarken en düşük ayarlarda 44 derece oluyor ve oyunun ortasında fps kaybi yaşıyorum takılıyor. Yine xiaominin kendi resmi sitesinden android 9 lu miui 11.0.6.0 a dönebilir miyim ? Dönersem garantiyle ilgili bir sorun yaşar mıyım ? (Telefon 20 ay garantisi devam ediyor global)
11.0.6.0 linkini de bırakıyorum:
Güncelleyici menüsünden donemezsiniz. Sadece mi flash ile dönebilirsiniz. Bu da garantiyi bozar

Oyla:

mesro09

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Sergen
Cihazım
mi9se
Konular
30
Rootsuz dönemezsin o da garanti dışına çıkarır. Ama bende android 10 kullanıyorum canavar gibi telefon. Kurduktan sonra hard reset atıp sıfırdan bir kurulum yapın yapmadıysanız

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Rootsuz dönemezsin o da garanti dışına çıkarır. Ama bende android 10 kullanıyorum canavar gibi telefon. Kurduktan sonra hard reset atıp sıfırdan bir kurulum yapın yapmadıysanız
Sürüm düşürmenin root ile alakası yok hocam

Oyla:
Üst Alt