Soru Android 10 MIUI12 için KCAL desteği veren kernel var mı?

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
MIUI11 kullanıyorken Ryzen Kernel KCAL desteği veriyordu ekranın renk ayarlarını değiştirebiliyordum Xiaomi.eu MIUI12'ye geçince Ryzen Kernel'in Q için olanını flashladım KCAL geldi görünüyor ama etki etmiyor başka tavsiye kerneliniz var mı?

MertBeet

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
27
İnception ve sixteen destekliyor hocam. Destekliyor gözüküyor fakat deneme şansım yok maalesef tekrar eski cihazım Huawei ye döndüm ;(

Oyla:

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnception ve sixteen destekliyor hocam. Destekliyor gözüküyor fakat deneme şansım yok maalesef tekrar eski cihazım Huawei ye döndüm ;(

teşekkürler inception kerneli kurdum ayarlardan renk düzeltmesini kapatınca çalıştı :D

Son düzenleme:
Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
Bu kcal olayının ghostscreen ile bir muhabbeti varmı ?

Oyla:

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
Bu kcal olayının ghostscreen ile bir muhabbeti varmı ?
var kendim onun için kullanıyorum 0 ghost screen

230 red - 230 green - 235 blue
contrast 131 - value 131

root varsa deneyin 15 dakika içinde ekrandaki tüm ghost screen kayboluyor ve asla geri dönmüyor

Oyla:

kaptangüler

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ENES
Cihazım
GARNET
Konular
13
var kendim onun için kullanıyorum 0 ghost screen

230 red - 230 green - 235 blue
contrast 131 - value 131

root varsa deneyin 15 dakika içinde ekrandaki tüm ghost screen kayboluyor ve asla geri dönmüyor

Gerçekten mi, deniyecegim vallahi, bıktım bu ghosttan sürekli kısık parlaklık takiliyom

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
EU Stabil'deyim ve Ryzen kernel kurulu. Hiçbir kcal ayarlaması yapmadığım hâlde hayalet ekran yok oldu cihazımda. :) Zaten kcal ayarlaması yapamıyorum, etki etmiyor bu sürümde de ama gerek de kalmadı. :)

Tabi bunun etkisi karanlık mod açıkken oluyor. Karanlık mod kapalı olunca ekranın çevresinde beyazlamalar oluyor.

Oyla:

atakankp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Atakan
Cihazım
Note 8
Konular
15
EU Stabil'deyim ve Ryzen kernel kurulu. Hiçbir kcal ayarlaması yapmadığım hâlde hayalet ekran yok oldu cihazımda. :) Zaten kcal ayarlaması yapamıyorum, etki etmiyor bu sürümde de ama gerek de kalmadı. :)

Tabi bunun etkisi karanlık mod açıkken oluyor. Karanlık mod kapalı olunca ekranın çevresinde beyazlamalar oluyor.

kcal ayarlamasını yapabilmek için miui ayarlarında renk düzeltmesi diye bir mod açık oluyor onu kapat aç yapınca yaptığınız etki geliyor bu verdiğim yöntemi denerseniz istediğiniz modda olun istediğiniz parlaklığı açın yok oluyor ghost screene dair tüm izler benim anlamadığım madem bir kaç renk optimizasyonu düzeltiyor bu işi neden küçük bir ota güncellemesi göndererek düzeltmiyorlar bu sorunu

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
kcal ayarlamasını yapabilmek için miui ayarlarında renk düzeltmesi diye bir mod açık oluyor onu kapat aç yapınca yaptığınız etki geliyor bu verdiğim yöntemi denerseniz istediğiniz modda olun istediğiniz parlaklığı açın yok oluyor ghost screene dair tüm izler benim anlamadığım madem bir kaç renk optimizasyonu düzeltiyor bu işi neden küçük bir ota güncellemesi göndererek düzeltmiyorlar bu sorunu
Xiaomi böyle hocam. Ama dediğim gibi, karanlık modu kapalı olunca renk düzeltmesi de işe yaramıyor bende. Yani sanki her türlü ekran değişimi şart gibi.

Bende hiçbir renk düzenlemesi yapmadan çözüldü karanlık mod ile hocam. Renk uyumu doygun ayarda ve sadece Ryzen kurulu. Kcal ayarlayan bir uygulama yok yani.

Oyla:
Üst Alt