Yardım Android 10 Gelmişti Ama Şimdi Yok

enesaydn056

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
Herkese merhaba ben aranızda yeni bir Xiaomi kullanıcısıyım.Android 10 güncellemesi bana 2 gün önce gelmişti(11.0.1 di galiba)fakat biraz beklemek istedim hemen kurmak istemedim ama şimdi kontrol ettiğimde güncelleme gözükmüyor.Sebebi nedir acaba.Birde güncellesem telefonu olumlu etkiler mi okuduğum kadarıyla herles yeni güncellemelerle pil konusunda olumsuz etkilendiğini yazmış benim cihazım MIUI 11.Pil konusunda sanırım bende sorın yaşıyorum.Bilgilendirme yapacaklar var mıdır acaba henüz yeniyim kusura bakmayın.

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Herkese merhaba ben aranızda yeni bir Xiaomi kullanıcısıyım.Android 10 güncellemesi bana 2 gün önce gelmişti(11.0.1 di galiba)fakat biraz beklemek istedim hemen kurmak istemedim ama şimdi kontrol ettiğimde güncelleme gözükmüyor.Sebebi nedir acaba.Birde güncellesem telefonu olumlu etkiler mi okuduğum kadarıyla herles yeni güncellemelerle pil konusunda olumsuz etkilendiğini yazmış benim cihazım MIUI 11.Pil konusunda sanırım bende sorın yaşıyorum.Bilgilendirme yapacaklar var mıdır acaba henüz yeniyim kusura bakmayın.
Güncellemeyi verip geri çekiyorlar hocam bunun benim bildiğim 2 sebebi var
1- güncellemeyi verip geri çekerler kullanan kullanıcılar hataları geri bildirip düzeltip geri verirler
2-güncelleme hatalar vardır ondan geri çekmişlerdir

enesaydn056

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güncellemeyi verip geri çekiyorlar hocam bunun benim bildiğim 2 sebebi var
1- güncellemeyi verip geri çekerler kullanan kullanıcılar hataları geri bildirip düzeltip geri verirler
2-güncelleme hatalar vardır ondan geri çekmişlerdir
Teşekkür ederim peki pil konusundaki yorumunuz nedir hocam MIUI 11 de düşmüş diyorlar performansı Android 10 da düzelme var mıdır acaba

Monalte

T͜͡c٭ Sabri Can DOĞAN
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sabri Can
Cihazım
Oneplus 8T
Konular
159
Teşekkür ederim peki pil konusundaki yorumunuz nedir hocam MIUI 11 de düşmüş diyorlar performansı Android 10 da düzelme var mıdır acaba
Her böyle MIUI android yükselttik den sonra pil düşüklüğü olur hocam

Üst Alt