Rom [Android 10.0][Redmi Note 8] Official Havoc Os Rom [09.04.2020]

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
havoc-os-png.61749

Merhabalar,

Redmi Note 8 için hazırlanmış rom ile karşınızdayım.

Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız : Recovery - Redmi Note 8 - Official Twrp 3.3.1.0 - 05.12.2019

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız : Recovery - Redmi Note 8 - Official Twrp 3.3.1.0 - 05.12.2019

Adım 1 : Aşağıdaki linkten Romu, gapps ve magisk dosyasını indiriniz.
Adım 2 :
Cihazı Twrp modundan başlatın. ( Cihazı kapatıp, tekrar açın, açarken ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tutun ) Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Romu, gapps ve magisk dosyasını, cihazınıza atınız. ( İlk kez twrp kuranlarda bazen dahili hafızaya dosya atılamıyor, bunun için format data yapmanız gerekebilir, verilerinizi yedekleyin )

Adım 3 : Twrp ekranından sol üst bölümden install tuşuna tıklayıp romu yükleyiniz. Eğer başka bir romdan geliyorsanız şimdi gapps.zip dosyasını da kurunuz. Eğer güncellemek için buradaysanız gapps kurmayı es geçiniz. Cihazı açınız. Açıldıktan sonra eğer root isterseniz tekrar twrp moda girip Magisk dosyasını şuan kurunuz.

Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Romunuzu kurdunuz.

Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin

Not: Miui gibi romlardan geliyorsanız vede kurulum sonrası cihaz boot logoda kalıyorsa format data yapmanız gerekecektir. Bunun sonucunda dahili hafızanızdakiler silinir. Bilgilerinize.
Havoc-OS v3.4 Changelog 09-04-20:
• Merged April Security Patch
• Added Face unlock
• Added new bootanimation (Thanks to @ )
• Added Adaptive playback
• Added Music heads up on new tracks
• Added toggle for fingerprint animation
• Improved Less boring headsup
• Fixed Custom lockscreen wallpaper
• Fixed Android Auto
• Fixed Charging status in keyguard shown twice
• Fixed Bluetooth turning on in airplane mode
• Removed touch gestures settings on unsupported devices
• Other fixes and improvements

HavocOs Android 10.0 Rom v.3.4 :
Gaps : ( Arm64/10.0/Nano)
Twrp : Official Twrp V3.3.1.0 Gingko
Magisk Manager 20.3 : Veya

Miui Kamera isteyenler, Magisk üzerinden aşağıda modülleri yükleyebilir.

Miui Kamera Port :
48mp Camera Fix :

Güle güle kullanın. Anlatılanları eksiksiz yapmanız halinde sorunsuz geçebileceksiniz.
Yapılanlarda tüm risk size aittir.

Son düzenleme:

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Başlıkta Android 10 Redmi note 8 yazınca Miui 11 Android 10 geldi sandım elinize sağlık hocam

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Global mıuı11 lere bu ay içinde gelecek diye umuyoruz, geç olsunda sağlam temiz bi güncelleme gelsin yeter :)
Mümkün değil Globale bu ay gelmesi aylar önce eu betaya gelen güncelleme aylar sonra globale geliyor henüz eu betaya bile gelmedi hevesiniz kırılacak ama maalesef yakın tarih için beklemeyin en azından minimum 2-3 ay

xbatubgc

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Mümkün değil Globale bu ay gelmesi aylar önce eu betaya gelen güncelleme aylar sonra globale geliyor henüz eu betaya bile gelmedi hevesiniz kırılacak ama maalesef yakın tarih için beklemeyin en azından minimum 2-3 ay
allah allah, çoğu kaynakta ve sanırın resmi kaynaklarda bu ay felan söylentileri vardı hocam, yani sorun değil geç gelsin ama o zamana kadar bi düzeltme güncellemeri felan yollarlar inşallah şarjı bi inişli bi çıkışlı gidiyor :/

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Hocam eu ya gelmediği için bir şey söylemem yanlış olur ancak eu ya gelirse bu aralar önümüzdeki ay belki globale gelir ancak eu ya da güncelleme gelmeyecekmiş bir süre

Üst Alt