Rom [Android 10.0][Redmi Note 8] Official AncientOS Rom 3.0.1 [31.03.2020]

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhabalar,

Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız : Recovery - Redmi Note 8 - Official Twrp 3.3.1.0 - 05.12.2019

Cihazınızın Bootloaderi açık ve TWRP Kurulu olmalı. Yoksa işlemlere devam edemezsiniz. Bakınız : Recovery - Redmi Note 8 - Official Twrp 3.3.1.0 - 05.12.2019

Adım 1 : Aşağıdaki linkten Romu ve magisk dosyasını indiriniz.
Adım 2 :
Cihazı Twrp modundan başlatın. ( Cihazı kapatıp, tekrar açın, açarken ses açma tuşu + güç tuşuna basılı tutun ) Eğer başka bir romdan veya ilkkez stok romdan geliyorsanız, Wipe menüsünden Dahili hafıza hariç hepsini siliniz. Güncelleme amaçlı burdaysanız wipe yapmadan İndirdiğiniz Romu, gapps ve magisk dosyasını, cihazınıza atınız. ( İlk kez twrp kuranlarda bazen dahili hafızaya dosya atılamıyor, bunun için format data yapmanız gerekebilir, verilerinizi yedekleyin )

Adım 3 : Twrp ekranından sol üst bölümden install tuşuna tıklayıp romu yükleyiniz. Eğer root isterseniz tekrar twrp moda girip Magisk dosyasını şuan kurunuz.

Adım 4 : Bravo!!! Cihazınıza Romunuzu kurdunuz.

Adım 5 : Bir beğeni ve teşekkürü çok görmeyin

Not: Miui gibi romlardan geliyorsanız vede kurulum sonrası cihaz boot logoda kalıyorsa format data yapmanız gerekecektir. Bunun sonucunda dahili hafızanızdakiler silinir. Bilgilerinize.
Device Changelog :
• Initial Official build
• Sources upstreamed

AncientOS-CIVILIZATION-v3.0.1 :
Twrp : Official Twrp V3.3.1.0 Gingko
Magisk Manager 20.3 :

Güle güle kullanın. Anlatılanları eksiksiz yapmanız halinde sorunsuz geçebileceksiniz.
Yapılanlarda tüm risk size aittir.

Üst Alt